Και σε εμενα το κανει. Αρχισε πριν 4 μερες, μπηκα στην αρχικη σελιδα του forum κανονικα και με το που πατησα ενα link για να δω ενα θεμα με "πεταξε". Εκτοτε καθε φορα που μπαινω πρωτη φορα στο forum (για την ημερα), μου κανει το ιδιο. Μια-δυο φορες μαλιστα με "πεταξε" και 2η φορα μεσα στην ημερα. Και πριν την πρωτη φορα που μου το εκανε και ολες τις υπολοιπες επιλεγω παντα το "χωρις οριο συνδεσης".
Αν θυμαμαι καλα αρχισε να το κανει μετα απο μια ανανεωση του Firefox που εκανα (για την εκδοση 3.6.13) και μετα την ανανεωση του forum που εγινε προσφατα. Μηπως φταιει η νυχτερινη εμφανιση, την οποια με θρησκευτικη ευλαβεια επιλεγω; Γιατι παρατηρησα (τωρα που με πεταξε) οτι η απλη εμφανιση εχει καποιες διαφορες απο την νυχτερινη (κατι με likes στο facebook).
Εκανα τα παντα: διαγραφη cookies, διαγραφη των temporary internet files, το επλυνα με "Θεια Ολγα με λαμπριτιτικους κοκκους", πηρα μεχρι κι δανειο με ταβανι επιτοκιο σαν του Αθεριδη αλλα τιποτα. Σε αλλα forum, που χρησιμοποιουν το ιδιο λογισμικο με το forum του κιθαρα, δεν μου εχει δημιουργησει παρομοιο προβλημα.