αυτο που ζητάς ειδικά τέτοια ώρα και μέρα δεν νομίζω πως θα βρει αξιόλογες απαντήσεις. θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο μετρημένος στις αντιδράσεις σου.
Δεν πολυκαταλαβα να σου πω την αληθεια τι εννοεις εδω Korgy
Είμαι απεγνωσμένος γιατί είδα σε ένα προηγούμενο ποστ ότι κάποιος έλεγε ότι ο Λιολιος πουλάει μεταχειρισμένα...
αυτό είναι αλήθεια?
Φιλε καλωσηλθες στο Kithara.gr και απο μενα.
Δεν ξερω ποιο ποστ εννοεις αλλα κατι τετοιο ειχα γραψει εγω στο παρελθον. Με μια διαφορα. Δεν αναφερω πουθενα οτι πουλαει ΜΟΝΟ μεταχειρισμενα.
Ανεφερα οτι εχει και μερικα μεταχειρισμενα οργανα που προσπαθει να τα πλασαρει σαν καινουρια.
Γενικα να ξαναπω την
ΔΙΚΗ μου αποψη για το συγκεκριμενο καταστημα.
Ουτε μια πενα δεν θα αγοραζα απο κει ακομη και αν ηταν το τελευταιο μουσικο καταστημα στην Θεσσαλονικη.
Στο θεμα μας τωρα. Η κιθαρα απο'τι φαινετε απο τα χαρακτηριστικα της, καλυπτει τον Metal ηχο. Το θεμα ειναι οτι δεν προσδιοριζεις ακριβως πως εννοεις το Metal.
Nα εχεις στο νου σου οτι η συγκεκριμενη Viper ειναι Βαρυτονη, και φοραει EMG H4s που ειναι η passive εκδοση του κλασσικου 81. Εχει διαφορες στον ηχο ομως.
Θελω να πω οτι αν εχεις στο νου σου τον "κλασσικο" EMG ηχο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να την δοκιμασεις πρωτα αν δεν το εχεις κανει ηδη για να δεις αν ειναι αυτο που ψαχνεις.