Ίσως να έχω χάσει επεισόδια στο συγκεκριμένο σήριαλ, αλλά κάτι δεν μου κάθεται και πολύ καλά στο εν λόγω video.. Στην αρχή, τα 3 από τα 4 εναπομείναντα μέλη των DT (side note: ο Myung δεν μιλάει ποτέ) αναφέρουν ότι όταν ο MP ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει, όλα τα μέλη έπεσαν του θανατά και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.. Εντωμεταξύ, σε όλο αυτό το διάστημα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Portnoy, μετά την "περιπέτεια" του με τους Avenged "ξαναχτύπησε" τη πόρτα των DT ζητώντας να γυρίσει πίσω.. Αν τον ήθελαν τόσο πολύ στο συγκρότημα, γιατί δεν τον ξαναδέχτηκαν;
Θα μπορούσαν να είχαν γυρίσει το video χωρίς τα αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις των μελών.. Τώρα απλά ακούγεται ψεύτικο.. Εν πάσει περιπτώσει, το video κατά τα άλλα μου άρεσε (κάθε ευκαιρία που σου δίνεται να ξανακούσεις το Count of Tuscany μετατρέπει ένα απλό videάκι σε αριστούργημα), ενώ αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι ουδείς αναντικατάστατος.. O Portnoy είναι ένας από τους καλύτερους drummers της εποχής μας αλλά δεν είναι ο μόνος.. Πιστεύω ότι το κενό του θα καλυφθεί (παιχτικά) ισάξια.. Τώρα όσον αφορά τη συνεισφορά του σχετικά με τις σχέσεις του συγκροτήματος με τους οπαδούς, αναμφισβήτητα εκεί θα υπάρξει κενό.. Όλα αυτά τα χρόνια κανένας από τους υπόλοιπους 4 δεν φάνηκε να γουστάρει τη φάση του να ασχοληθεί περισσότερο με τους οπαδούς.. Αυτό πλέον κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει στη Roadrunner η οποία μάλλον θα μας πεθάνει στα singlάκια και στις συλλογές..
[1] ΔΕΝ ήταν φήμη, ο ίδιος ο MP δήλωσε στο forum του,οτι "ξαναχτύπησε" την πόρτα των DT ζητώντας να γυρίσει πίσω,αλλά έφαγε την πόρτα στα μούτρα ( μάλιστα αν θυμάμαι καλά λέει πως δεν μίλησε καν με τους ίδιους,αλλά με δικηγορο τους , αυτοί δεν σήκωναν καν τηλέφωνα )
αν παρακολουθούσες τα γεγονότα,αυτό έγινε χρονικά ΜΕΤΑ από τις audition που έκαναν οι DT,οπότε μου φαίνεται αρκετά αισχρό ως προς το νέο μέλος της μπάντας,μετά απο όλη αυτή τη διαδικασία,αλλα ΚΑΙ μετά από όλα τα legal issues που επρεπε να λυθούν,να έλεγαν στο νέο drummer: ΟΚ,να σου πω,ΑΚΥΡΕΣ οι audition,ΑΚΥΡΗ η επιλογή,ΑΚΥΡΕΣ οι ανακοινώσεις στους fans για τις audition,και για την αναζήτηση του καινούργιου drummer,επειδή μετάνιωσε ο Portnoy.Επίσης,να θυμήσω οτι ο ΙΔΙΟΣ ο Portnoy πάλι δήλωσε πως,ήθελε να επιστρέψει για να μην συνεχίσει άλλο αυτή η κατασταση μεταξύ τους,και να "σωσουν" τη σχέση τους κλπ..ποτέ δεν είπε οτι του ήρθε ξανά η διάθεση/έμπνευση να ηχογραφήσει κάτι καινούργιο μαζί τους.
Όλα τα παραπάνω,προσωπικά μου φαίνονται ικανοί λόγοι να του πεις ένα ΟΧΙ,χωρίς να το συλλογιστείς ιδιαίτερα ( όταν επισης ο ίδιος βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και σε ξεφτιλίζει στον κόσμο,κάνοντας κινήσεις οπως
διαγραφή όλων των topics( στο forum του, ο ίδιος ) που αφορούν τα επερχόμενα live του James Labrie κλπ )
anyway,δεν υποστηρίζω κανέναν,απλά επειδή τα παρακολουθούσα συχνά,σου εκφράζω κάποια facts,μαζί με προσωπικές απόψεις.
[2] Το documentary μου φάνηκε αρκετά αστείο,ειδικά όταν έχεις ένα voice-over λες και βλέπω trailer του Dexter ή του The Office ή xfactor κλπ

Απ την άλλη μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον,επειδή έχει 7 τούμπανους drummer,και θα έχει φάση να τους δεις να προσπαθούν να συνεργαστούν με τα υπολοιπα μέλη των DT.
Τέλος,μια ατάκα του trailer που γέλαγα ( με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αρνητική διάθεση ) για να κλέισω το post μου
"One band looking....to be whole again..."
εμένα μου φαίνεται μόνο γελοίο?