MΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙΝΑ!!!!!!
ολα ομορφα.....ωραιος ηχος.... πολυ καλη τεχνικη(τα bends ταχεις δουλεψει)....
εχει κ αισθημα.....
Eλα ρε Διονυση,να σαι καλα φιλε μου!!!!Τα bends τα δουλεψα λιγο,εκει που εχω σοβαρο θεμα ειναι στο βιμπρατο πανω στα bends,δε μπορω να συγχρονιστω.
Παντως οσο το ξαναβλεπω,τοσο δε μου αρεσει.Εχει πολλα λαθακια και τσαπατσουλιες μεσα..μπορει να καθισω να το ξαναβγαλω.
Ωραία επιλογή! Μου άρεσε πολύ, μόνο ένιωσα σαν να ακουγόταν από "μακριά ' ο ήχος, πως να το περιγράψω...
Α! και στο τέλος ακούστηκε ένα "μπουπ"
Αν το ξαναγράψεις, θα είναι πολύ καλύτερο!
Καταρχην ευχαριστω για τα καλα λογια δεσποινις
Ο ηχος μαλλον ακουγεται ετσι επειδη ειναι backing track ηχογραφημενο απ ευθειας απο το utube κι ερχεται ο ηχος λιγο περιεργα,μονοφωνικα.Γενικα ηθελε κι αλλο δουλεια,βιαστηκα να το ανεβασω
Μπραβο πολύ ωραίο!
Μονο πες μας,αν θέλεις,τι ρυθμίσεις ειχες στον JVM...
Να σαι καλα!!
Λοιπον θα σου μιλησω με "ωρες" και οχι λεβελ,για να μη ψαχνω νουμερα τωρα. OD1 amber mode,gain 11',treble 12',middle 11,bass 12',volume 5' (τερμα δλδ) reverb 11',presence 11.30',resonance 1' και το master χαμηλα,αναλογως που θα πιασει το χερι για να μην ενοχλω.