Εγω ειχα λιγοτερο φαγωμενα ταστα (ειχανε λακουβες ορατες παντως) και πρακτικα ειχα χασει καποια ταστα, αφου η νοτα εσβηνε αμεσως.
Χρειαζεσαι καινουρια ταστα (€100 ευρω η επισκευη) και δεν αξιζει να τσιγουνευτεις την μικρη διαφορα των ατσαλινων. Η διαφορα στην τιμη τους ειναι λιγοτερη απο τα εργατικα ενω θα σου κρατησουν για πολυ μεγαλυτερο διαστημα. Εγω που διορθωσα την δικια μου (επισκευη 100€ σε κιθαρα αξιας 300€) ακομα δεν ειμαι σιγουρος οτι εκανα καλα

. Το λογικοτερο θα ηταν να μαζεψω λ7 για την επομενη μου, αλλα εφαγα σκαλωμα που δεν ηθελα να την βλεπω σε αχρηστεια

.
Οπως ειπε ο Kosthrash τα ατσαλινα ειναι τα μονα που αντεχουν (αντεχουν πολυ περισσοτερο, οχι οτι δεν φθειρονται καθολου..), και σε φθηνη κιθαρα ειναι δυσκολο να τα βρεις. Κρινοντας απο το ποσο γρηγορα προκαλεσες αυτη την φθορα, παιζεις παρα πολυ, και τα nickel δεν θα σου αντεχουν πολυ. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση θεμα φροντιδας και συντηρησης, οποτε τουλαχιστον μην εχεις τυψεις που χαλασε

Εκτος και αν εχεις φθορες και στη ταστιερα...
EDIT :
Από ένα σύντομο ψάξιμό μου, τα stainless steel έχουν λίγο διαφορετικό ήχο και και αίσθηση, οπότε δεν είναι απαραίτητο οτι είναι καλύτερα. Νομίζω όμως πως δεν είναι όλα τα nickel silver τάστα το ίδιο ανθεκτικά. Εγώ έσκασα 20€ παραπάνω για να πάρω κάτι καλύτερα dunlop (δεν θυμάμαι μοντέλο), και τα βλέπω να είναι πιο ανθεκτικά από τα παλία μου που στα 4 χρόνια είχαν αρχίσει να έχουν προβλήματα φθοράς