Μπορω να πω οτι δεν εχω καποιο προβλημα με το να συνηθησω τον ηχο, απλα επειδη την εχω 3 χρονια, και εχουν αρχισει τα προβληματα στην κιθαρα , θελω να παρω μια καινουρια, μιας και ειναι και ευκαιρια να παρω μια κιθαρα που αντιστοιχει στα μετρα μου, αφου ειχα παιξει με μια ηλεκτροακουστικη σε σχημα auditorium και μου αρεσε πολυ ο ηχος. Τωρα θα μου πεις, γιατι δεν την επαιρνα απο την αρχη ενα τετοιο στυλ? Ε, ενταξει... ολοι ξερουμε πως ειναι να εισαι αρχαριος. Δεν ηξερα την τυφλα μου απο σχηματα σωματων ακουστικων κιθαρων, δεν ειχα ανακαλυψει και αυτο το φορουμ για να βοηθηθω, και το χειροτερο: την παρηγγειλα απο το ιντερνετ χωρις καν να την εχω δει, να την εχω δοκιμασει... κατι το οποιο ακομα το μετανιωνω...
Παντως δεν με συμφερει να την παω σε τεχνικο να μου διορθωσει τα προβληματα που εχει, μιας και το κοστος επισκευης θα ειναι μεγαλυτερο απο το κοστος της ιδιας της κιθαρας, και αλλωστε δεν αξιζει κιολας.
Οποτε αν καποιος ξερει κατι για τις παραπανω κιθαρες ας μου πει

(σορι για το μακριναρι, απλως θελω να εξηγησω οτι δεν μου κ**λωσε απο το πουθενα και ειπα "παω για καινουρια ακουστικη, ηλ/ακουστικη)

Τωρα θα μου πειτε : "δουλεια δεν ειχε ο διαολος, αυτωνε τα παιδια του εδω περναμε οικονομικη κριση και ο αλλος μας μιλαει για πραγματα ο'τι ναναι"
Ενταξει θα εχετε δικιο αν το πειτε, αλλα τι να κανουμε... Χομπι ειναι αυτο και ενα απο τα αγαπημενα, δεν κοβεται ευκολα