Δε λέω πως κινήθηκες σκόπιμα στο ύφος των προαναφερθέντων κιθαριστών απλά στα αυτιά μου πέρασε το ύφος τους (είτε ως songwriting είτε ως licks) λίιιιγο παραπάνω απο όσο θα ήθελα. Πάντα όμως μπορεί να ξεγελαστεί κάποιος. Και στο δικό μου CD μου χρεώνουν επιρροές που δεν είχα ποτέ μου!!
Δείχνεις πάντως πως μελετάς πολύ διάφορους κιθαρίστες άρα είσαι και σε πολύ καλό δρόμο να φτιάξεις το δικό σου ύφος. Πιστεύω πως σε λίγα χρόνια αφού έχεις τη σχετική υπομονή/επιμονή/διάθεση για αναζήτηση/καλή αντιμετώπιση της κριτικής που δέχεσαι, θα έρθει και η αναγνώριση. Μικρή, μεγάλη, δεν έχει σημασία. Θα έρθει όμως
Ήδη πάντως όσον αφορά στην τεχνική, είσαι σε ανώτερο επίπεδο απο πολλούς κιθαρίστες αλλα και σε μουσικό επίπεδο μιας και το παίξιμό σου έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο διάφορους που αραδιάζουν μέσα σε ένα solo ό'τι ξέρουν και δεν ξέρουν μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν!!
Γι' αυτό και σου γράφω τη γνώμη μου (σωστή ή λάθος). Γιατί πιστεύω πως είσαι ΜΟΥΣΙΚΟΣ και μάλιστα με πολλές ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ!

Αλλιώς ούτε που θα ασχολιόμουν...