Καλησπέρα σε όλους.
Θέρος, επιστροφή στις ρίζες και εγώ βρίσκομαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη,χαιρετώντας φίλους και γνωστούς.
Πετυχαίνω λοιπόν μικρότερο αδερφό φίλου ο οποίος μου λέει:"...γείωση,μαγνήτης,βζζζ,μπζζζ.." οπότε πάμε σπίτι και πάνω στο επιτόπιο test drive...σπάει η σολ..
Back up σετάκι ο μικρός δεν είχε και εκεί ξεκινά η περιπέτεια αναζήτησης της σολ..
Τσεκάρω τις επιλογές μας στο internet και κατευθυνόμαστε προς γνωστή αλυσίδα σούπερ-μαρκετ μουσικών οργάνων όπου διαπιστωσα ότι το σετ ήταν ακριβότερο κατά 1,70 από την τιμή που αναγραφόταν στο site.
Ο άσχετος πωλητής άρχισε να λέει τα δικά του και εμείς αποχωρήσαμε διακριτικά.
Μπορεί π.χ. το κατάστημα των Αθηνών να έχει 8 ευρώ το σετ και το περιφερειακό κατάστημα της ίδια αλυσίδας 9,70;
Επόμενος σταθμός μικρό μαγαζί με μακρόχρονη παρουσία στην πόλη.
Κανένα σετ 9άρες και 10άρες, από τα γνωστά δεν είχε κάτω από 10 ευρώ.
Οπότε ο μικρός ζητάει μεμονωμένη σολ και ο καταστηματάρχης βγάζει μια σολ από αυτό:
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_valuestrings_009.htmκαι αφού λέει ότι είναι "πολύ καλές" ζητάει 2,5 ευρώ.
Πλησιάζοντας τα 30 ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω της προ Θωμά,προ musikstore.de εποχές, όπου σε μικρή ηλικία χρυσοπληρώναμε τα πάντα..Τα ΠΑΝΤΑ όμως..
ΜΑΥΡΟ έχω ρίξει εδώ και χρόνια, σε όλους με την παραπάνω νοοτροπία, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις, τόσο σε τιμή όσο και εξυπηρέτηση,θέλει ψάξιμο όμως..
Οπότε αν κάποιος, μικρότερης ηλικίας?άπειρος?χωρίς γνώσεις internet?..κ.λ.π. διαβάζει,ας ψαχτεί λίγο.Είναι κρίμα να κάνουμε μια ζωή μάγκες τέτοια άτομα.