Άντε, ας μιλήσω κι εγώ...!
zeoy, στο δεύτερο μέρος ένιωσα καλύτερα. Ίσως κάτι μπέντ να σου έφυγαν αλλά γενικά μπήκες πρώτος γιατί ήσουν απίστευτα "εισαγωγικός". Το σόλο μου άφησε ένα groovy mood και δικαίως κέρδισε την πρώτη θέση (κατ'εμέ.)
Vrachno: Είναι υπερκιθαρίστας αλλά δεν το ξέρει. Συμφωνώ με Fourier εδώ.
armagedon: Δεν έχω κάτι να πω. Το ερωτέυτηκα. Ήταν το πρώτο που μου ήρθε, πολύ καιρό πριν και θυμάμαι να λέω, πρώτο δε θα μπει, πρέπει να μείνει έκπληξη. Τόσο το feel όσο και η φράσεις είναι άψογες.
Εγώ: Ε καλά, μπούρδες ως συνήθως

Χαχαχαχαχα! Έγραψα και πιο στρωτά πράγματα αλλά αυτό το take είχε κάτι περίεργο και το άφησα.

vagtanplan: Άπαιχτο. Κρίμα που έγραψες τόσο λίγο. Γύρω στο λεπτό έπρεπε να σου βγεί καλά το υπολόγισες. Στην τελική ας έγραφες τρία και το στελνα στο καλό το περίσσευμα. Το παίξιμο ήταν "έμπειρο" και αυτά τα καθαρά με μάγεψαν, δεν ξέρω τι έπαθα

hot_sauce: Ωραία προσέγγιση, όντως πιο 80ίλα σε σχέση με τους άλλους. Θα προτιμούσα να "ξεκουραζόσουν" σε σημεία για να δίνεις στις φράσεις αέρα.
Fourier: Εντάξει τι να πω εδώ. Πανικός. Η πιο jazzy εισαγωγή από όλους. Η χρωματίλα δένει εξαιρετικά με τα γρήγορα σημεία. Τα legata αου όπως πάντα άψογα και αυτές οι επιρροές από vai έδωσαν άλλη πνοή στο κομμάτι. Μπράβο. Το δεύτερο κομμάτι ήταν τόσο απελευθερωτικό. Μάλλον η χρήση του whammy του έδωσε εναν αέρα εμπειρίας που σίγουρα έχεις έτσι κι αλλιώς. Θα προτιμούσα από πλευράς ήχου να μου έστελνες κάτι με δυνατότερο σήμα. Δεν ακουγόσουν καθόλου και αναγκάστικα να σε boostάρω με αποτέλεσμα να μην ξέρω κατά πόσο επηρέασα τον αρχικό ήχο που είχες στο μυαλό σου.
Το κοπλιμέντο περί phrasing το κλείνω σε σεντούκι γιατί πραγματικά παλεύω για να το βελτιώσω.
Πέρασα όμορφα, ελπίζω κι εσείς!

Περιμένω ιδέες για το επόμενο!