ήθελα κι εγώ να γράψω κάτι το βράδυ αλλά με είχε πεθάνει η μέση μου λόγω της ορθοστασίας και ξάπλωσα αμέσως....
ευτυχώς που ο faser, ως άλλος φοίνιξ, έγραψε τα περισσότερα!
να προσθέσω κι εγώ κάποιες εμπειρίες...
-όντως, στην είσοδο της αρένας τα πράγματα ήταν τραγικά, σημειωτόν σε πολλά σημεία και αυτό λόγω κάποιον πορτών που δεν είχαν αφαιρεθεί για να μπαίνει πιο άνετα ο κόσμος στην αρένα
-την αργοπορία στο άνοιγμα των θυρών στο τέλος δεν την παρατήρησα γιατί, εκτός του ότι ήμουν στη μέση,έχω τη φιλοσοφία να αργώ να βγω για να αδειάσει κάπως η μάζα....
-τις άσχετες μουσικές επιλογές πριν βγουν οι πέππερς ήθελα να ξέρω ποιος τις έκανε?!?....μ'αυτά υποτίθεται "ζεσταίνεις" τον κόσμο πριν βγουν οι headliners??
-ο Klinghoffer ήταν καθιστός γιατί είχε σπάσει το πόδι του, και στη Σόφια έτσι έπαιξε (σηκώθηκε σε κάποιες φάσεις βέβαια...)
-ο Flea, όπως πάντα, φανταστικός στο παίξιμό του αλλά αυτά τα "i love you, θα το θυμομαστε για οσο ζουμε" κτλ, όντως, έχουν καταντήσει εμετικά....
-τα οπτικά εφέ ήταν Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ! το μοναδικό κομμάτι της συναυλίας που με ενθουσίασε....
-ο Smith τρομερός....βράχος στα ντραμς με τρομερές εμπνεύσεις....όπως περίμενα, αυτός και ο Flea, είναι οι μόνοι που θυμίζουν παλιούς Peppers....
-ο Kields....τυπικός...είπε τα κομμάτια με την καπελαδούρα και τη μουστάκλα του (πω πω πόσοι είχαν έρθει με ίδιο μαλλί και μουστάκι στη συναυλία, ΕΛΕΟΣ!) και έφυγε...οπως είπε και ο faser, ο Flea και ο Smith μόνο χαιρετίσανε και φύγανε....
- και φτάνουμε στη ΒΑΣΙΚΗ απογοήτευση (κατ'εμε) της μπάντααααααςςςς..........η κιθάρα!!
εκτός από κουτσάδι που προφανώς ήταν....είναι και κουλάδι! (credits στο φίλο μου atav για τις ατάκες)
ΚΑΜΙΑ σχεση με Frusciante! στην αρχή της συναυλίας (αλλά και σε πολλές συναυλίες που χω δει στο tube) ίσα που ακουγόταν η κιθάρα, ακόμα και στις ώρες τον σόλο!! μετά απο ένα σημείο ο ηχολήπτης πήρε πρέφα και τον δυνάμωσε σε αξιοπρεπή επίπεδα αλλά εκεί επιβεβαιώθηκε η υποψία πως ήθελα να τον χαμηλώσει πάλι.....κανένα ιδιαίτερο σόλο....τεράστια χρήση των εφέ και επανάπαυση σε αυτά....και εκεί που περιμένεις (στα γνωστά κομμάτια τουλάχιστον) να ακούσεις τα κλασσικά σόλο....έπαιζε κάτ μπουρδες που αμφιβάλλω αν είχε σπαταλήσει 10 λεπτά για να τις σκεφτεί όλες μαζί......
overall....αρκετά μέτρια συναυλία αλλά δε μπορούσα να μην πάω Peppers ακόμα και γνωρίζοντας τι να περιμένω.....
ΥΓ.@AlteredMind
ούτε κι εγώ άκουσα τον Kields να χαιρετάει αλλά αμα το λες.....