Συνεχίζοντας το μπαράζ των φοβερών(?!) ιδεών που μου έχουν κατέβει τον τελευταίο καιρό, έχω να προτείνω κάτι:
Προτείνω να κάνουμε με όποιους θέλουνε από εδώ μέσα (και όχι μόνο) μια μπάντα ελληνικού ροκ - έντεχνου.
Από ότι έχω καταλάβει και το έχω ζήσει, πολλοί έχουνε το απωθημένο να πούνε και κανένα ελληνικό ροκάκι κλπ στα live και λόγω ύφους μπάντας δεν μπορούνε. Ειδικά για τους τραγουδιστές μερικές φορές είναι μαρτύριο.
Το βλέπω σαν side project, τόσο δικό μου, όσο και όσων θέλουνε να συμμετέχουνε από εμάς - δηλαδή, όσοι έχουνε μπάντες δεν είναι ανάγκη να τις αφήσουνε - είναι δεύτερη δουλειά. Φυσικά όσοι δεν παίζουνε ήδη σε κάποιο σχήμα ή έχουνε παρατήσει το γκρουπάκι τους είναι πολύ πιο εύκολο να ακολουθήσουν.
Η μπάντα θα πρέπει να έχει έναν "σκληρό" πηρύνα από άτομα που έχουνε χρόνο και το απαιτούμενο κέφι για οργάνωση προβών, εμφανίσεων κλπ. Από εκεί και πέρα θα μπορεί να συμμετάσχει και όποιος άλλος θέλει με όποιο όργανο ή φωνή θέλει, αρκεί να προβάρει μαζί με όλους.
Κάτι σαν μπάντα κοινόβιο δηλαδή... θα είναι ωραίο σε μερικά live να υπάρχουν 7-8 ή και περισσότερα άτομα επί σκηνής.
Το ρεπερτόριο από διασκευές θα πρέπει να προτείνεται και να αξιολογείται από όλους, το βασικό ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά, τόσο όσοι θα παίζουνε, όσο και οι φίλοι που θα ακούνε από κάτω.
Προχωρώντας το συλλογισμό μου ακόμα παραπέρα σαν αθεράπευτα ρομαντικός, θα μπορούσαμε να συνθέσουμε και δικά μας τραγούδια αξιοποιώντας το απίστευτο στιχουργικό υλικό που έχει μαζευτεί στο kithara.gr για πάνω από μια δεκαετία. Υπάρχουν πραγματικά διαμάντια που πρέπει να βγούν προς τα έξω.
Κάνοντας λοιπόν την αρχή, τα δύο πρώτα ορεξάτα μέλη του project:
Φωνητικά:
Αντώνης (Epitalkers)
| Gas-13 | KathodiosLead guitar(s):
Hot Sauce | KathodiosRythm guitar(s):
Elrich | Atav | Gas-13Bass: ?
Synths: ?
Drums: ?
Other: musical direction/ sound engineering
Korgy
Περιμένω προτάσεις και συμμετοχές
edit: Προσθέτω ονόματα... μην τάξεις σε άγιο και σε μένα!