1. Προσπάθησα να κάνω εμφανές ότι πρόκειται για λάθος λογική αλλά δεν τα σβήνω ώστε αν κάποιος
σκέφτεται έτσι να το δει με κάποιον τρόπο. Αλλιώς ποιο το νόημα του φόρουμ στην τελική :Ρ
Δεν είναι ακριβώς η άποψή μου. (τα περί δύναμης και ευλυγισίας όντως δεν έχουν σχέση)
Θεωρείται αν δεν απατώμαι ότι ο μυικός κάματος από έντονη προπόνηση και ειδικά αν μιλάμε π.χ. για κανα ποδοσφαιριστή που μπορεί να καίει και
αμινοξέα στην προπόνηση ή τους αγώνες και η επαναφορά τον μυών δρουν αρνητικά στην όποια νευρομυϊκή συναρμογή γενικώς.
Το να πηγαίνεις για καριέρα μουσικού (σύμφωνα με άλλα ποστς του Δημήτρη) και ενδεχομένως για κάποια πτυχία σε αυτά
θέλει λιώσιμο πάνω στο όργανο.
Λιώσιμο στο όργανο ή σε δυο όργανα (γιατί κάνει και πιάνο αν θυμάμαι καλά) που κινησιολογικά είναι λίγο προβληματικά αναμεταξύ τους (διαφορετική ισορροπία του καρπού)
και λιώσιμο στη γυμναστική μάλλον θα τον απομακρύνουν συνολικά από τον στόχο του.
Δεν ξέρω. Προσωπική εμπειρία είναι, το τι ισχύει για μένα (και ένα- δυο φίλους) δεν νομίζω να ισχύει για όλους
2. Ναι, μιλάμε για ένα παιδί 16 χρονών. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια παθολογική κατάσταση, φαντάζομαι ότι θα το είχε αναφερει. Ο λόγος που
τα 16χρονα λιώνουν στα γυμναστήρια είναι είτε επειδή είναι αθλητές είτε επειδή θέλουν σώμα.
Προσωπικά επειδή είχα φοβερή έξαρση της τενοντίτιδας μου σε εκείνη την ηλικία, δεν έκανα καμία άσκηση που έτεινε να την
"ανάψει" χωρίς κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα να σου πω την αλήθεια, απλά δεν πονούσα τόσο όσο πριν.
Έχασα μεγάλο μέρος της κίνησης μου (ακόμη και τώρα δηλαδή) γιατί έφτανα πολύ γρήγορα στην κούραση και δεν πιστεύω ότι έπαιξε
ιδιαίτερο ρόλο το γυμναστήριο.
3. Ναι, φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο.
4. Δεν είπα ότι η αύξηση μυϊκής μάζας είναι καταστροφική. Σε καμία περίπτωση.
Η χρονική στιγμή είναι αυτό που θέλω να τονίσω.
Ο Petrucci είχε ήδη κατακτήσει και με το παραπάνω τους κιθαριστικούς του στόχους. Δεν έθεσε νέους και ανέβηκε 4 νούμερα σουτιέν και μπλούζα ταυτόχρονα
Πιστεύω γνωρίζοντας και το σώμα μου αλλά και με την όποια βιοχημική γνώση έχω ότι θα πρέπει ένα
από τα δυο να μπει σε δεύτερη μοίρα για να μπορεί να αφιερωθεί 100% το σώμα του, το νευρικό του σύστημα και το μυαλό του
σε ένα από αυτά. Να επιτύχει τους στόχους του σωστά και όχι υπό το βάρος των αλτήρων ή των χορδών (goes both ways)
Παράλληλα αν συμπεριφέρεται μαλακά στο σώμα του με τα βάρη (αυτό που λες κι εσύ δηλαδή στην ουσία) και συνεχίσει να ασκείται (είπα πριν τρέξιμο, μπάλα κλπ)
θα γυμνάζεται χωρίς να ξεσκίζει τους μυς του.
Στην τελική εδώ που τα λέμε μπορεί να μπει και στη διαδικασία να πειραματιστεί, να λιώσει και στα δυο και να μας πει και τι έγινε

[size=78%] [/size]