κοιτά επειδή ακριβώς δεν είναι πολλά τα λεφτά (Άρη), και σε αυτές τις τιμές είναι πολύ λεπτή η γραμμή, ανάμεσα στο καλό, και στο (ας μου επιτραπεί η έκφραση), σάπιο,
Κατά καιρούς έκανα αγορές, οι οποίες όμως φύγανε γρήγορα! Τώρα δυστυχώς δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Χρειάζομαι δεύτερη κιθάρα το συντομότερο δυνατό. Και από
παλιότερα θέματα που είχα ανοίξει, έχω στο μυαλό μου μήπως έβλεπα στα ίδια χρήματα τη Schecter Omen 6 και τη VGS Eruption, ή ίσως κάποια Vintage.
Γενικά είναι πολλές οι κιθάρες που τις έχω δοκιμάσει και μ' έχουνε βολέψει, αλλά λίγες αυτές που πραγματικά μου έκατσαν. Το θέμα περισσότερο το πόσταρα, γι αυτούς που έχουν κάποιες κιθάρες όπως οι Vintage, οι Michael Kelly ή οι PRS SE που είναι δύσκολο να βρει κανείς σε μαγαζιά να δοκιμάσει.
Τώρα εγώ γενικά σαν Ντένια, με τις δοκιμές που έχω κάνει (Epiphone, Gibson, Fender , Schecter, Jackson, Hamer, J&D, Ibanez, Washbun, Dean, και μερικές ακόμα), και στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω θα πήγαινα δαγκωτό για την Custom της Epiphone και θα άλλαζα μαγνήτες, αλλά οι περισσότεροι από εσάς έχετε ακούσει σίγουρα και άλλα όργανα που δεν είχα την τύχη.