Γλουπ! Απίστευτη ατυχία!
Τουλάχιστον, είχες ασφαλίσει το σπίτι και το περιεχόμενό του;
Όσο για τα αρχεία και τη δουλειά που έχασες, είναι ένα λυπηρό παράδειγμα για όλους μας για να μάθουμε να κρατάμε off-site backup (=αντίγραφα ασφαλείας σε άλλον φυσικό χώρο, ή σε εικονικό)
Ναι, ένα fundraising site είναι μια καλή ιδέα. Δείξε στον κόσμο τι έχεις δημιουργήσει/προσφέρει μέχρι τώρα, σκηνές από το περιστατικό, και τι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις/προσφέρεις στο σύντομο μέλλον στους χρηματοδότες και σε όλον τον κόσμο.
Το σπίτι δυστυχώς δεν είναι ασφαλισμένο, επομένως πιθανόν για να φτιαχτεί να θέλει ένα ποσό 10πλάσιο του εξοπλισμού...
Απλά αυτό είναι κάτι που θα πάρει μήνες, και σίγουρα δεν μπορώ να ζητήσω χρήματα για κάτι τέτοιο, αναφέρομαι μόνο στον εξοπλισμό μου με τον οποίο τουλάχιστον προσπαθώ να δημιουργώ και να δίνω και βίντεο στον κόσμο
Δεν μπορείς να φανταστείς τι backup κρατάω, όλα τα αρχεία μου είναι σε 3 σπίτια, το τραγικό είναι όμως ότι ειδικά η φωτογράφηση του trio και των masterclass πραγματοποιήθηκε Κυριακή + Δευτέρα, την Τρίτη τα ξημερώματα γύριζα τους μουσικούς στο αεροδρόμιο, μετά δουλειά και το βράδυ που θα γύρναγα σπίτι να κάνω το backup και να αρχίσω να δουλεύω τις φωτογραφίες, έπιασε η φωτιά...
Αν υπάρχει καμία ιδέα για fundraising πείτε, καθώς βλέπω τα πιο γνωστά θέλουν να δώσω κάποιο project... Εναλλακτικά έχω βρει αυτό:
http://www.patreon.comΈχοντας περάσει αυτό το level με επιτυχία 100%, είσαι σίγουρος για τους δίσκους;
Εγώ τους είχα σώσει όλους...
Μίλησα με 2-3 εταιρίες και ΑΝ σώζεται κάτι, το κόστος θα είναι κοντά στο 1.000άρικο !!!
Αναφέρομαι σε τέτοιου τύπου καταστροφή, αφού ήδη έχω καθαρίσει τρελά με οινόπνευμα....

Πραγματικά λυπηρό...
Βοήθησα και θα βοηθήσω όσο μπορώ...
Εύχομαι να ορθοποδήσεις σύντομα!
Ευχαριστώ πολύ, πολύ γενναιόδωρη κίνηση!!!