Kάπου έχουμε χάσει το νόημα νομίζω...
Φίλε klaus77, κατανοώ την απογοήτευσή σου, αλλά μέχρι εκεί. Όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, έχεις μια συναλλαγή με ένα κατάστημα το οποίο σού προμηθεύει μουσικά είδη σε χαμηλότερες τιμές, με μεγαλύτερη εγγύηση και γενικά με πιο ευνοϊκούς όρους από ότι η εγχώρια αγορά, σού επιτρέπει να πληρώσεις 10 μέρες μετά την παραγγελία (!) και επιπλέον επικοινωνεί μαζί σου στη γλώσσα σου. Έγινε λοιπόν μία στραβή, σε ένα από τα προϊόντα της συγκεκριμένης παραγγελίας, είτε λόγω αμέλειας, είτε λόγω λάθους εν καλή πίστη (δεν το ξέρουμε σίγουρα). Όπως είπες κι εσύ, έχεις κάνεις αρκετές παραγγελίες τελευταία και δεν φαντάζομαι ότι θα συνέχιζες να αγοράζεις από τον Thomann αν σε κάθε παραγγελία υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Αυτά είναι τα δεδομένα.
Αντί λοιπόν να το προσπεράσεις και να πεις "τι να γίνει, συμβαίνουν αυτά", κάθεσαι και ανοίγεις μια συζήτηση σε ένα forum, με τίτλο "Εντελώς πληροφοριακά για να μην την πατήσει κανένας άλλος" (πώς να μην την πατήσει άλλος δηλαδή...; ούτε αυτό το κατάλαβα), στην οποία "ξεφορτώνεις" (γιατί όπως λες από την αρχή "φόρτωσες άσχημα") και εκφράζεσαι με τρόπο δυσανάλογο του προβλήματος που αντιμετώπισες. Μλιάς για ψέματα, για τραγική συμπεριφορά, για έλλειψη σοβαρότητας και δεν συμμαζεύεται. Και έτσι κατά τη γνώμη μου χάνεις το όποιο δίκιο είχες. Θα σού έλεγα να το ξεχάσεις προς το παρόν, να ηρεμήσεις, και το ξανασυζητάμε αύριο με περισσότερη ψυχραιμία και προοπτική...