Κοίτα τώρα φίλε Κωνσταντίνε τί βρήκε ο σπασίκλας, ο σκατομαπετόγερος να προσάψει.
Άν αγοράκι απευθύνεται σε κορτσούδ' και αυτό το συμπεραίνω από το "μικρή μου", τότε το δεύτερο μάλλον δε γίνεται "απών" αλλά "απούσα".
Τώρα θα μου πεις είναι τρισύλλαβο και δεν ταιριάζει στο μέτρο κλπ αλλά ολάκερο κατεβατό έγραψες, ώρες ένα τρόπο να το αλλάξεις!
Ως προς τα υπόλοιπα συμπαθητική σύνθεση χωρίς σκήπτρα πρωτοτυπίας, πολύ ωραία φωνή και στίχοι μάλλον αδιάφοροι για τα γούστα μου.
2 λεπτομέρειες που θα ήθελα επίσης να επισημάνω είναι ερμηνευτικές.
Η δεύτερη και σημαντικότερη έχει να κάνει με την άρθρωση των φωνηέντων, ξέρεις αυτό που δεν ξέρεις άν είναι " ο" ή ”α" και το μαντεύεις απ τα συμφραζόμενα βλέπε Πλιάτσικας, Δρογώσης και μύριοι όσοι που λες και τραγουδάνε με κλειστό το στόμα. Φυσικά και αυτό είναι κάτι που διορθώνεται.
Η πρώτη λεπτομέρεια αφορά ασήμαντη παρατήρηση η οποία λέει οτι στα σημεία που δίνει ένταση και γρέζι με πολύ όμορφο τρόπο η φωνή, θα ταίριαζε και ανάλογη δυναμική στα πλήκτρα, των παίξιμο των οποίων ωραίο μεν αλλά χωρίς ιδιαίτερες "αυξομοιώσεις" που χρωματίζουν κομμάτια με μίνιμαλ ενορχήστρωση.
Τα 'πα καλοπροαίρετα, φυσικά, άλλωστε εγώ κάνω χειρότερα.