Τώρα είδα πως είπες για πρόβα... τότε θα σου ναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις δουλειά με ένα τέτοιο καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι εξωτερικοί θόρυβοι. Αρκεί να κάτσετε σε σωστές αποστάσεις σχετικά με το γραφτήρι ώστε να σας πιάνει όλους σε καλές, σχετικά, εντάσεις και να χετε ένα ωραίο και χρήσιμο αποτέλεσμα.
Από κονσόλα θα πρέπει να περνάτε ήδη τα πάντα από εκεί, κιθάρες, φωνές κτλ (το είπα πριν επειδή νόμισα πως μιλούσες για λάιβ) αλλά αν γίνεται και σε πρόβα καθαρίζεις. Θα πρέπει να έχει η κονσόλα κατάλληλη έξοδο σε pc ώστε να ηχογραφείς πολυκάναλα. Αλλά εκεί τα κόστη ανεβαίνουν.
Δες σε διάφορα site για αντίστοιχα recorders (υπάρχουν και φτηνότερα) και βρες ένα που να σου κάνει. Θεωρώ πως θα κάνεις δουλειά!
Υ.Γ. Σιγά μωρέ, μη βάζεις, στους τόνους θα κολλήσουμε?
