Αγαπητή μου holliday, όσον αφορά στην αξία του σβησίματος κάποιων μηνυμάτων, μπορείς να το δεις με δύο τρόπους. Κατ' αρχήν σαν χειρονομία καλής θέλησης, η οποία αποσκοπεί στην κάμψη του γνωστού φαινομένου της αλόγιστης αποστολής μηνυμάτων χωρίς νόημα και ουσία. Και αυτό είναι κάτι που έχουν εντοπίσει πολλοί εδώ μέσα. Δεύτερον, αν λόγου χάρη 100 άτομα σβήσουμε από 50 ή έστω 30 μηνύματα ο καθένας, πιθανόν να επέλθει μια εμφανής μείωση του συνολικού όγκου των συζητήσεων. Και όπως μας έχουν πληροφορήσει οι admin στο παρελθόν, αυτό βοηθάει τη λειτουργία του site λόγω μείωσης του bandwidth, ταχύτερου φορτώματος των σελίδων κλπ. Εξάλλου πολλές παλιές συζητήσεις θα μπορούσαν να σβηστούν χωρίς κανένα πρόβλημα, ειδικά από τα νέα και τις διορθώσεις.
Όσο για το "σπίτι" μου, το ψάχνω εδώ και μία δεκαετία, χωρίς αποτέλεσμα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μπορεί και να μην το βρώ ποτέ. Θα προτιμούσα λοιπόν να λέει η συγκεκριμένη φράση "Εδώ είναι το στέκι μου". Πράγμα το οποίο είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα...