η ιστορία άρχισε κάπως έτσι:
όταν τελείωσα την δευτέρα δημοτικού, ο πατέρας μου(παλιός ροκάς από eric clapton μέχρι black sabbath) με πήγε στο Ωδείο του χωριού μου για να μάθω κιθάρα!
Εγώ μετά από 6 μήνες του ζήτησα να σταματήσω το Ωδείο(μόλις έμαθα οτι θα παίρναμε βαθμούς!).
Η μηχανή του χρόνου δεν σταμάτησε εδώ!Μετά απο 9-10 χρόνια περνώντας στο Πανεπιστήμιο στα Γιάννενα συνάντησα
την πρώτη μέρα(καινούργιος στα Γιάννενα τότε...) ένα παιδί στην σχολή με τον οποίο κανονίσαμε να πάμε για καφέ το απόγευμα, πριν τον καφέ όμως μου είπε ότι θα πήγαινε να συναντήσει έναν δάσκαλο κιθάρας για να κανονίσει μαθήματα και μου είπε αν ήθελα να έρθω!(εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα καν ότι υπάρχει ηλ.κιθάρα ούτε καν οτι είναι άλλο οι κλασσικές και άλλο οι ακουστικές).Πηγαίνοντας εκεί,( ο τύπος είχε στούντιο ηχογραφήσεων), κανόνισαν τα διαδικαστικά και έκλεισαν μάθημα!Στο πρώτο μάθημα που κανόνισαν πήγα και εγώ για να κοιτάζω!Από εκείνο το μάθημα ξεκίνησαν όλα...το παιδί αυτό μετά απο 3 μαθήματα έφυγε...εγώ παρέμεινα για άλλα 3 χρόνια και κάτι μήνες!
Το θυμάμαι σαν τώρα το απόγευμα εκείνο που έμαθα οτι η σειρά των νότων είναι ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΣΙ... και οτι η ηλεκτρική δεν μπαίνει στην πρίζα αλλά σε ενισχυτή

.(Εννοείται πως για 1 μήνα έκανα μάθημα με την κιθάρα του!).
3 χρόνια πέρασαν από τότε, και οι μόνοι λόγοι που δεν μετάνιωσα που ήρθα στα Γιάννενα είναι η κιθάρα και τα παιδιά που γνώρισα!Μπορεί η κιθάρα να με έχει αφήσει πίσω στα μαθήματα, αλλά πιστέψτε με...αξίζει!
Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ!Φέτος τα Χριστούγεννα μετά απο 3 σκάρτα χρόνια κιθάρας, γνώρισα ένα παιδί ο οποίος έπαιζε Malmsteen(δεν τον ήξερα καν), πήγαμε σπίτι του και έβαλε κάποια cd κυρίως malmsteen αλλά και Vinnie moore, Van Halen.Ε αυτό ήταν τότε άρχισα να μελετάω σαν τρελός και οχι πως έμαθα malmsteen ούτε και θέλω!αλλά από τα blues και classic rock μαθήματα και live εδώ στα Γιάννενα είδα κάτι εξωπραγματικό για μένα τότε!και σε συνδυασμό με το LIVE του Ζίρα πριν το Πάσχα ομολογώ οτι τότε κατάλαβα τι σημαίνει κιθάρα(δεν εννοώ το "βιρτουόζικο" του θέματος αλλά της σκληρής μελέτης και των ορίων της κιθάρας)!
τέλος τα άτομα που με οδήγησαν μέχρι τώρα είναι ο δάσκαλος και το παιδί με τον Malmsteen και φυσικά να μην ξεχάσω και το παιδί που τυχαία ακολούθησα εκείνο το απόγευμα!
υ.γ. θα μπορούσα να πάω κατευθείαν για καφέ και οχι στο στούντιο με το παιδί τότε και να μην ήξερα...οτι τελικά η ηλ.κιθάρα συνδέεται σε ενισχυτή και οχι κατευθείαν στην πρίζα!
υ.γ. θα σχολιάσω τη φώτο του J.Becker. : το διάλεξα γιατί δείχνει την δύναμη που έχει η η ηλ.κιθάρα, η οποία για μένα είναι ελευθερία και πάνω απ' όλα αξίζει αυτό τον σεβασμό!και φυσικά τον σεβασμό αξίζει και ο J.Becker τον οποίο τον προίκισε η φύση με το καλύτερο κατ'εμέ χάρισμα την δόξα και του το πήρε από τα χέρια με τον σκληρότερο τρόπο!