Παιδια,δεν ξερω αν ειναι χρησημο να ανοιξω αυτο το θεμα,απλα επειδη ανθρωποι ειμαστε και καμια φορα κοντραρουμε και λιγο,δεν θα μου αρεζε να αρχισουν τα ban σε μελη του φορουμ.Νταξει,τωρα αν μπαινει καποιος και τρολαρει δυχως αυριο και βριζει και δεινει διαρκως δικαιωματα οκ ναι.
Ξερω οτι δεν ειμαι και το πιο φρονιμο μελος,και τα θεματα τα οδηγω εκτως (οχι επιτιδες ομως) και τις μπαρουφες μου τις λεω,και πριχτης ειμαι και ανορθογραφος,και γενικα αυτα που κερδιζω απο εδω ειναι περισωτερα απο αυτα που προσφερω,αλλα αν αρχισουν τα μπαν και τα μπουν εγω θα την κανω κανονικα απο δω.
Υποστιριζω την ελευθερια του λογου,και καμια φορα θα πουμε και καμια κουβεντα παραπανο,και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι,αλλα δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλακεια απο το να χανωντε μελη αο καποιο φορουμ.
Εχω γραφτει σε ξενα φορα,και βλεπω ατωμα με ενδιαφερον αποψεις που εχουν φαει μπαν και ξενερωνω γιατι ενω θελω να αναπτιξουμε καποιο θεμα που ηδη εχει ξεκηνησει και βλεπω την ενδιαφερουσα αποψη του,δεν μπορω γιατι εχει φαει μπαν.
Νταξει.Τραγικο.
Αυτα