Ξερω οτι αυτο που θα πω,θα το βρω μπροστα μου,γιατι ειναι μικρος ο κοσμος,αλλα εχω μηλησει με ελληνες που φτιαχνουν διαφορα.
Πεταλια,ενισχυτες,μαγνητες,χορδες,οργανα κτλ
Μερικοι εχουν την ορεξη να δοκημασουν να φτιαξουν και κατι νεο,και συζητησιμοι ειναι,η σου λενε αυτο που λες δεν γινετε γιατι για τους α,β,γ λογους δεν θα δουλεψει.
Αλλοι ειναι φαση κοιτα να δεις,εχω το α και το β και αυτο ηταν.Ετσι πιστευω δεν πας μπροστα ουτε κερδιζεις τον πελατη.Δεν λεω να γαργαλανε τα αφτια μας,απλα να υπαρχει ορεξη για συνεργασια/επικοινωνια.
Και οταν το κανουν αλλοι ανταγωνιστες,ε ναι,θα μπορουσαν να το κανουν και αυτοι.
ΥΓ.μεγαλες εταιριες τυπου νορντστραντ η λουντ-κατι (σουιδια,ποτε δεν μπορεσα να συγκρατισω πως λεγετε με τετοιο ονομα) κανουν καστομ μαγνητες για τον καθενα.
Πολυ καλη εξυπηρετηση εχω συναντισει και απο ντιμαρζιο.Η δε emg λες και λυνεις σουντοκου απο συνενοηση.Την κολοκιθια παιζαμε.2 διαφορετικοι μαγνητες,ιδια περιγραφη στο σαιτ,στελνω μεηλ να ρωτησω την διαφορα τους και μου λενε οτι λεει το σαιτ.Ουφ..βασανα..
Οπως και να εχει,εγω προσωπικα δεν σνομπαρω τους ελληνες(σε οποιο ειδος και να απασχολουντε)και μακαρι να προκοψουν