Κοιτα.Το μονο σιγουρο ειναι πως οι μεγαλοι μουσικοι,εχουν τα φραγκα για να χρησημοποιησουν καλο εξοπλισμο.
Το θεμα ειναι τι γινετε με τις εταιριες.
Οταν το sig μπασο του marcuw miller κανει κατω απο 1000 ευρω,ο ενισχυτης του εχει μια νορμαλ τιμη markbass.
Δεν μου φαινετε ξεφτιλα.
Προχθες αραξα λιγο και εβαλα αυτο να ακουσω
https://www.youtube.com/watch?v=UffjsrsWCLM&t=2311sΠου πραγματικα,δεν ξερω τι χρησημοποιησε στην ηχογραφηση,αλλα ειναι "ηχος markbass"
Ξερουμε ολοι,οτι καποιες εταιριες κηνουντε σε καποιες χροιες.Οποτε δεν μου κανει εντιπωση που καναν δικο του ενισχυτη.
Επησεις,δεν μου φαινετε ξεφτιλα που η rickenbacker δεν ειχε ονομασει το 4003 ως lemmy signature.Ο λεμη το ειχε γιατι απλα ειναι πολυ καλο οργανο.Οπως και τοσοι αλλοι μουσικοι.
Ξεφτυλα μου φαινετε ομως που η warwick πουλαει το μπασο του steve bailey 10.000(την τελευταια φορα που ειχα κοιταξει)
Ξεστιλα μου φαινετε οταν πχ ο μπασιστας των σοντομ λεει στην ιστοσελιδα του
Equipment:Marshall Amplifier EL 34, Sansamp Tech21, diverse Ibanez Destroyer bass guitars, Fernandez bass guitar, Rotosound Swing Bass Strings, Fender delrin picksΚαι εγω στο live πριν σχεδον 10 χρονια(και τοτε τα ιδια ελεγε) τον ειδα με αλλο,μπασο,αλλο ενισχυτη,αλλη καμπινα,καρφι χωρις εφε.Μου εδωσε και πενα.Και ΔΕΝ ηταν φεντερ.
Αυτο,ειναι μεγαλη ξεφτυλα.
Καλως η κακως,ολοι πρεπει να χρησημοποιησουν καποιο εξοπλησμο.Και τους αρεσουν,μα και τους βολευουν καποια πραγματα.Οκ.Δεκτο.Αλλα οταν αυτο το εκμεταλευετε η χ/ψ εταιρια,ειναι καταντια.
Αλλο να πληρωσω πολλα γιατι απλα κοστιζει τοσο ασχετα ποιος το χρησημοποιει,και αλλο ενω δεν κοστιζει τοσο απλα ενα ιδιο(ποσο ιδιο?)εχει καποιος μεγαλος μουσικος