Αποστολέας Θέμα: GENIA TOY XAOYS-GENIA TOY XAOYS  (Αναγνώστηκε 28745 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gas

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Απ: GENIA TOY XAOYS-GENIA TOY XAOYS
« Απάντηση #50 στις: 25/10/05, 04:03 »
ti groupara einai auth!oi stixoi tous lene polla!deixnoun atoma me tromerh eyaisthisia!

Αποσυνδεδεμένος Apoptygma

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: 25/10/05, 14:18 »
οι καλύτεροι στο είδος τους...
το κυριότερο είναι ότι αύτα που τραγούδισαν τα πίστευαν και μέχρι πριν 3 χρόνια που τυχαία γνώρισα τον ντράμερ,ακόμα τα εφάρμοζαν σαν τρόπο ζωής!!!
μπράβο τους!!!

ΥΓ. δεν είναι τυχαίο ότι το hit κομμάτι τους,την μπασταδοκρατία στα live τους δεν την έπαιζαν και αν το κοίνο τους πίεζε πολύ,την έπεζαν σε κλασικό στυλ για να <ξενερώσουν> όλοι...
άραγε θα βρεις τρόπο να εκφράσεις αυτό που υπάρχει μέσα σου???

Αποσυνδεδεμένος Meshuggah

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: 22/11/05, 07:08 »
Παράθεση
Είναι μελλοδραμματικοί, αλλά δεν νομίζω ότι δείχνουν την άσχημη πλευρά της ζωής! Δεν λένε ότι κάτι είναι άσχημο ούτε καν πλαγίος. Περιγράφουν κάποιες καταστάσεις ίσως, δεν γενικευουν το θέμα.

εχεις ακουσει το ''Καινουριος Τοπος''?
I am going to cut off your balls and slash out your eyes and the put your eyes in your ballsacks and your balls in your eyeholes!-Toss me the pick!

Αποσυνδεδεμένος super_freak_me

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • i don't try anything,just do it
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: 23/11/05, 14:13 »
οι καλύτεροι στο είδος τους...
το κυριότερο είναι ότι αύτα που τραγούδισαν τα πίστευαν και μέχρι πριν 3 χρόνια που τυχαία γνώρισα τον ντράμερ,ακόμα τα εφάρμοζαν σαν τρόπο ζωής!!!
μπράβο τους!!!

ΥΓ. δεν είναι τυχαίο ότι το hit κομμάτι τους,την μπασταδοκρατία στα live τους δεν την έπαιζαν και αν το κοίνο τους πίεζε πολύ,την έπεζαν σε κλασικό στυλ για να <ξενερώσουν> όλοι...

;) :) :up
you'll never see the lonely me at all

Αποσυνδεδεμένος AderfiTouEleous

• Επισκέπτης
  • **
  • Λατρεύω το Το Στoμάχι μου
    • Προφίλ
    • F@#k The Mainstream
σχετικο σιτε
« Απάντηση #54 στις: 19/05/06, 22:53 »
ena sxetiko site pou yparxi sxetika me genia poy vrika einai : http://rockdirect.00freehost.com/genia/
(μασ επρικσε και τα @@ ι μαλακια που σου λει να γραφισ στα ελλινικα)

gia mena pantos apo to 90 kai meta (an theorite oti yparxi punk) tou ekane megali zimia o anarxikos xoros
(afto vevea einai ena thema pou sikoni poli koyventa, ala emena afti einai i apopsi mou)

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #55 στις: 20/05/06, 01:53 »
Συμφωνώ... Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας...
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Apoptygma

• Επισκέπτης
  • **
  • ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: 23/05/06, 12:19 »
gia mena pantos apo to 90 kai meta (an theorite oti yparxi punk) tou ekane megali zimia o anarxikos xoros
Συμφωνώ... Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας...
Μην ξεχνάτε όμως και οτι ο αναρχικός χώρος στήριξε το πανκ.
Μάλλον οι <<μουράτοι πάνκιδες>> χάλασαν την μουσική...
άραγε θα βρεις τρόπο να εκφράσεις αυτό που υπάρχει μέσα σου???

Mana Sama

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: 23/05/06, 13:47 »
Οι Γενιά του Χάους είναι μαμάτοι!

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #58 στις: 24/05/06, 14:18 »
Μ'αρέσουν τα επιχειρήματά σου...
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Fys

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: 24/05/06, 16:22 »
Αν και δεν μου αρέσει το punk, μπορώ να πω ότι η ΓΤΧ μου άρεσαν αρκετά.. Πιστεύω όταν μιλάνε για το punk, δεν πρέπει να το αναφέρουν σαν μουσική, αλλά σαν ιδεολογικό κίνημα..
Ένα άλλο συγκρότημα ελληνικό που έπαιζε σε αυτό το στυλ και μου άρεσε, είναι οι Ανατέλλων Τρόμος.
Shatter the myth, don't cut yourself, on your words against dreams made of steel, stronger than any faith that inflicts with pain and fear...
Chuck Schuldiner RIP (13/5/1967 - 13/12/2001)

Αποσυνδεδεμένος WWW-PC

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: 22/09/06, 18:26 »
ανοίγει η πόρτα μπαίνει ο τζον, βλέπει τι γυναίκα του χωρίς κομπινεζόν.

παντός δεν ήταν άσχημο αυτό το goth-punk.
« Τελευταία τροποποίηση: 22/09/06, 18:38 από WWW-PC »

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: 23/04/08, 10:30 »
Οι Αντίδραση ήταν πλουσιόπαιδα, είναι γνωστό αυτό. Οι δισκογραφικές τους δουλείες έγιναν σε ηληκία 15 χρωνών, για τον λόγο αυτό είναι εμφανές ο ανώριμος στίχος τους σε πολλά σημεία. Δεν ξέρω πόσοι είχατε παρακολουθήσει ποτέ κάποιο live τους αλλά το τι ξύλο έπεφτε δεν περιγράφετε.. και προς την μπάντα ξύλο ακόμα.

Για το σύνολο των Panx Romana δεν γνωρίζω, αλλά έγκυρες πληροφορίες που έχω είναι ο Franky είναι μάρτυρας του Ιαχωβά, καθώς επίσεις ζει σε μια βίλλα με την μάνα του. Δεν γνωρίζω αν μένει ακόμα εκεί, τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια, που είχα ασχοληθεί αρκετά με το είδος, πληροφορίες αυτό έλεγαν.

Δεν θυμάμε τώρα άλλα παραδείγματα, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από αυτούς είχαν κάτι "ξεχωριστό" (να το πω?)...

Καρχαρια σε λυπαμαι ειλικρινα.Δε με λες,πως γινεται οι Αντιδραση να ειναι 40ρηδες εν ετη 2008 και το 1989 που εβγαλαν τον πρωτο τους δισκο να ηταν 15;Με τα λιγα μαθηματικα του δημοτικου που ξερω...(1989-1968)21 μου βγαινει οτι ηταν και οχι 15,εκτος και αν δεν κατεχεις απο αριθμητικη οποτε συγχωρησαι,αν και για κομπλεξικο σε κοβω και οχι οτι δεν ξερεις να μετρας.

Καλα αυτο για το ξυλο δεν το σχολιαζω καν.Μαλλον στον υπνο σου εχεις παει σε λαιβ Αντιδραση.Αντε να εχω χασει 2-3 λαιβ τους τοσα χρονια και ΠΟΤΕ δεν εχει γινει το παραμικρο με τον κοσμο-ποσο μαλλον με τη μπαντα.Τωρα αν εσυ μπερδευεις το πογκο με το ξυλο ειναι αλλο καπελο!

Επισης πως γινεται οι 3 εκ των 4αρων να ειναι εργατες(ακομα και τωρα) και να ηταν πλουσιοπαιδα οπως λες;(ο 4ος ηταν και ειναι ανεργος και εργαζεται περιστασιακα).
Εβαλαν μυαλο οι εργολαβοι φαινεται και γινεται σωστη κατανομη του πλουτου!
Εκτος και αν ηταν μαζοχες και γουσταραν-γουσταρουν να δουλευουν στο σκαμα η να μαζευουν τα σκουπιδια σου,παρολο που ειναι ματσομενοι και με κομποδεμα.

Επισης πως γινεται ο Φρανκ να ζει σε βιλα και να τον αποδεχεται ο "χωρος" χωρις να τον εχει κατακραξει;Κανεις δεν εχει παρει μυρωδια τον φραγκατο πανκη παρα μονο εσυ φαινεται.
Το οτι ειναι μαρτυρας του Ιεχωβα παλι τι σας χαλαει;Σας εχει κανει καμια κατηχηση η μοιραζει τιποτα φυλαδια στα λαιβ;Αφου δεν ενοχλει κανενα επιτρεψτε του να πιστευει οπου γουσταρει.Θα ηταν πιο ιν αν ηταν αθεος η σατανιστης ας πουμε;

ΔΕΝ παιζω σε κανενα απο τα παραπανω γκρουπ,απλα ετυχε να δω τη συζητηση αυτη και κυριολεκτικα ξενερωσα με την κακοηθεια ορισμενων και επειδη τυχαινει να εχω γνωρισει τα παιδια που παιζουν στις προαναφερθεισες μπαντες απο κοντα και οχι στη φαντασια μου ,οπως η πλειοψηφια οσων βγαζουν τετοιες βρωμες λες και μιλανε για την Βανδη και την Βισσυ, ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!

Υ.Γ. :Για τους ΓΤΧ δεν θελω να αναφερθω...οταν μπορεσετε να ακουμπησετε εστω και μια τριχα απ'τα στιχουργικα και παιχτικα @@ρια τους,πολυ ευχαριστως να τα πουμε.

Υ.Γ.2 : Τελικα ισχυει...Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!
« Τελευταία τροποποίηση: 23/04/08, 10:42 από sid7 »

Αποσυνδεδεμένος drummer81

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
GENIA TOY XAOYS-GENIA TOY XAOYS
« Απάντηση #62 στις: 25/07/09, 20:37 »
αν και αρκετά καθηστεριμένα παρεπιμπτόντως όμως τωρα έπεσα πάνω στο θέμα,λοιπόν έχουμε και λέμε:
Οσον αφορά τους Panx Romana και το Φρανκ,τι σας νοιάζει εσάς το τι είναι και το που πιστέυει?Δηλαδή λέγοντας είναι "Ιαχωβάς" νομίζεται οτι θα σπηλώσεται το συγκεκριμένο άτομο?λοιπόν σας μιλάω από προσωπική εμπειρία και συναναστροφή μαζί του οτι ειναι ένας πολύ περήφανος άνθρωπος,που εχει τα πιστέυω του καλά φυλαγμένα για τον εαυτό του,ποτέ δεν έχει κάνει προσυλιτισμό,πόσο μάλλον να λέει κακοήθειες όπως κάποιοι  από εδώ.Οσον αφορά την οικονομική του κατάσταση είναι ανθρωπος που δεν τον νοιάζουν οι πολυτέλειες αλλά τα προς το οζειν αγαθά,αξίζει να πω ότι συνεισφορά του ηθική και υλική σε απόρους και τοξικομανείς είναι σημαντική.
Κάποιος ανέφερε ότι είναι ψωνισμένος και την έχει δει.
Λοιπον το γεγονός οτι σαν συγκρότημα αντέξανε στο χρόνο και ειναι ενωμένοι 25 χρόνια τωρα και το γεγονός οτι πρόκειται για ένα χαμηλών τόνων άνθρωπο,μαρτυρά ότι μόνο ψωνισμένος δεν είναι.

τέλος θα αναφερθώ στο ότι είναι τόσο αποδεκτοί απο το κόσμο που τους ακολουθεί και τους υποδέχετε σε ολα τα μέρη που έχουν πάει να παίξουν live.