Ναι ρε συ, αλλά πάς στο άλλο άκρο..... Τότε δεν μιλάμε για μπάντα. Το πάν είναι να συνδυαστεί αρμονικά το κουσούρι το ενός αν θες με τις ικανότητες κάποιου άλλου...
Σίγουρα πάντως οποιαδήποτε πρότυπα δεν είναι και η καλύτερη επιρροη...
Απλά αν το καλοσκεφτείς, δεν φτάνει σε μια μπάντα να κάνεις μόνο πρόβες.. Πρέπει να ξέρεις τα άτομα με τα οποία παίζεις, όπως και το τρόπο που σκέφτονται. Μην τα ρίχνουμε όλα στη "χημεία" μεταξύ των μελών!! Και ένα καφέ, θα τον πιείς με τους άλλους, και θα μιλήσεις και όλα..
Τα προβλήματα που συνάντησα σε μπάντα ήταν:
I_am_the_master_of_the_universiσμός: Ίσα ρε συ, άκου και το πλανήτη γη!!! Το καλό επίπεδο είναι κάτι που δεν μπορεί να το κρίνει κάποιος μόνος του. Ο καλύτερος κριτής, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι τα άλλα μέλη της μπάντας. Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία, και σαφώς όχι βλακείες του στύλ:"Παίζει σαν τη γιαγια μου ,αλλά ντρέπομαι να του το πω"(Αν και το έχω κάνει αυτό

)
Παίξε_ρε_ψαρακλισμός: Είσαι νέος στη μπάντα? Καλωσήρθες στο στουντιακό μας καθεστώς!!!! Δεν είναι σπάνιο, όταν ένα μέλος αλλάζει σε μια μπάντα, ο αντικαταστάτης να πληρώνει τα σπασμένα: Όχι!!!!ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΌΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!!! Μου έχει τύχει, να παίξω σε μπάντα ως μπασσίστας, να προσπαθω να πείσω 3 άτομα ,οτι δεν γίνεται να κάνουν όλοι σολάκι ταυτόχρονα και οτι κάποιος ,μα κάποιος πρέπει να συνοδεύσει,και να βρίσκω αντίσταση.... Σε μια μπάντα, ο καθένας συνεισφέρει με τις δικές του γνώσεις, και απόψεις. Δεν υπάρχουν 2 άτομα που να γνωρίζουν τα ίδια πράγματα ακριβώς, και αυτή η ποικιλία, είναι που κάνει μια μπάντα να λέγεται μπάντα...