Το 97 δεν που τελειωσα το σχολειο δεν υπηρχε παμε στοιχημα!
Και εγω καπως ετσι ξεκινησα, για καποια χρονια δουλευα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, και οτι χρηματα εβγαζα τα εκανα ενισχυτες και κιθαρες. Ευτυχως ειχα ενα μεγαλο υπογειο στο πατρικο οπου και τα εστηνα ολα.
Δυστυχως εγω ειμαι στην κατηγορια που εχω την ενισχυταρα, αλλα δεν την εκμεταλευομαι
. Για πολλα χρονια ξεκινουσα 7 το πρωι και γυριζα σπιτι μετα τις 7 το βραδυ (μεχρι και 11+ ειχε τυχει να γυρισω), και παντα ελεγα παρε τωρα που μπορεις, και μετα θα βρεις χρονο. Δυστυχως αμα μπλεξεις με πολλα (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στην περιπτωση μου), στο τελος δεν κανεις τιποτα. Οποτε και η δικη μου συμβουλη- διαλεξτε τι σας αρεσει πιο πολυ, αφοσιωθειτε σε αυτο, και οταν φτασετε σε ενα καλο επιπεδο που δεν χρειαζεται να αφιερωνετε πολυ χρονο, τοτε πιαστε το επομενο. Βεβαια αυτο δεν ειναι παντα εφικτο γιατι ο χρονος κυλαει και οι υποχρεωσεις πληθαινουν. Και εγω παντως εχω ζησει καλες στιγμες, γραφοντας μπαντες στις οποιες επαιζα ή φιλων με τον εξοπλισμο μου κτλ.
Αυτο που λες ειναι τρομερα χρησιμο για να μην κανουμε αστοχες αγορες, και να προσθεσω- πριν παρουμε κατι να κατσουμε κατω να σκεφτουμε ΤΙ ακριβως ειναι αυτο που θελουμε να κανουμε ΑΚΡΙΒΩΣ, ποια αναγκη θελουμε να καλυψουμε? Ποσο θα μας καλυπτει στο μελλον, ή θα χρειαστει να αγορασουμε κατι αλλο μετα απο λιγο? Και μετα μπαινουμε και διαβαζουμε εγχειριδιο χρησης! (Μου εχει τυχει ακομα και οι ειδικοι, οι πωλητες κτλ, να μην ξερουν ΑΚΡΙΒΩΣ την λεπτομερεια που ηθελα, ή οποια ειναι ο λογος που αγοραζα ενα μηχανημα, μου εχουν πει "ναι, το κανει", τελικα δεν το εκανε ακριβως οπως ηθελα και ηταν αχρηστο γι'αυτο που ηθελα και το εχω γυρισει πισω. Παντα εγχειριδιο!).
Βεβαια πολλες φορες ειμαστε στο σταδιο της μαθησης οποτε δεν ξερουμε τι ακριβως θελουμε, ή οι αναγκες μας αλλαζουν με τον καιρο, αλλα το παραπανω βοηθαει σε γενικες γραμμες.