Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε κοίταξε να διαλέξεις έναν ενισχυτή που να σου κάνει η χροιά του για αυτά που παίζεις, κράτα το pod προσωρινά για τα effects του στην λούπα και αργότερα βλέπεις, το δίνεις πχ και παίρνεις κάτι πιο ποιοτικό για effects και μόνο.
Αυτοί εδώ έχουν πολύ ωραίο καθαρό:http://www.thomann.de/gr/laney_cub12.htm
..για αρχή ρίξε αρκετό διάβασμα στα σχετικά θέματα μιας και πας να ξοδέψεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό...θα ναι κρίμα να κάνεις τυφλή αγορά ή να μην είσαι σίγουρος για το τι θα πάρεις...
.. Μπορώ να "κλείσω" τα δικά του preamp ώστε να αφήνω το eq του ενισχυτή να κάνει τη δουλειά και να χρησιμοποιώ μόνο τα effects από το pod;
Γεια και απο εμενα ααααα.....Προσωπικα αυτο που κοιταω σε εναν ενισχυτη ειναι να εχει ενα πααααααρα πολυ καλο καθαρο καναλι γιατι θεωρω οτι εχοντας αυτο σαν μια πολυ καλη βαση ...διαμορφωνω μεσω της πεταλιερας μου τους ηχους που θελω. Δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε το "βρωμικο" καναλι του ενισχυτη οτι χρειαζομαι το παιρνω απο τα πεταλια μου ή την πεταλιερα.
..Δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε το "βρωμικο" καναλι του ενισχυτη οτι χρειαζομαι το παιρνω απο τα πεταλια μου ή την πεταλιερα.
Παράθεση από: vagtanplan στις 07/01/13, 19:05Γεια και απο εμενα ααααα.....Προσωπικα αυτο που κοιταω σε εναν ενισχυτη ειναι να εχει ενα πααααααρα πολυ καλο καθαρο καναλι γιατι θεωρω οτι εχοντας αυτο σαν μια πολυ καλη βαση ...διαμορφωνω μεσω της πεταλιερας μου τους ηχους που θελω. Δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε το "βρωμικο" καναλι του ενισχυτη οτι χρειαζομαι το παιρνω απο τα πεταλια μου ή την πεταλιερα.αυτο που γραφεις δεν ειναι απολυτα σωστο η εστω ειναι ασαφες....δλδ την προενισχυση ενος πεταλιου την βαζεις πανω στην προενισχυση του ενισχυτη σου? και δεν επικρατει κομφουζιο? Το καθαρο του ενισχυτη ειναι το αποτελεσμα μιας προενισχυσης, το βρωμικο το ιδιο. αν θες καποια αλλη προενισχυση διαφορετικη απο του ενισχυτη θα πρεπει να παρακαμψεις την προενισχυση του ενισχυτη και αυτο το κανεις με το loop. Εσυ απλα δεν βαζεις προενισχυση στο καθαρο καναλι παρα μονο υπεροδηγιση (OD/DS/Boost)...Φανταζομαι οτι το γνωριζεις απλα εκανα μια αποσαφηνιση για να μην μπερδευτει ο φιλος μας
Edit: παίζω κυρίως με Hendrix fuzz ήχους, fusion αλλά Guthrie govan αλλά και metal τύπου theater.Με το pod πειραματίζομαι και με καθαρούς fender (αυτή τη σκαστή γλύκα που έχει) αλλά με την ibanez μου και με τα ηχεία στο pc μου (δεν είναι μόνιτορ) αυτό είναι πολύ δύσκολο, αν ανεβάσω λίγο την ένταση δε, μπουκώνει ο ήχος πολύ στις μπάσες νότες...
...Για να ειμαι ειλικρινης πλεον χρησιμοποιω το βρωμικο καναλι του ενισχυτη μου (super-sonic) το οποιο ειναι ποοοοοολυ καλο.
Παράθεση από: vagtanplan στις 07/01/13, 23:48...Για να ειμαι ειλικρινης πλεον χρησιμοποιω το βρωμικο καναλι του ενισχυτη μου (super-sonic) το οποιο ειναι ποοοοοολυ καλο.WOW!.. Θα πρέπει να μένεις κοντά μου γιατί πήγα το πρωΐ στον φούρνο να πάρω ψωμί και είχε γκρεμιστεί!.. Welcome to the club λοιπόν!.. ..μου έχει τραβήξει πολύ το *ακαδημαϊκό* ( ) ενδιαφέρον ο Super Sonic.. τι λες να έκανες ένα μικρό Review κάποια στιγμή στις "Δοκιμές.."?
Αφού διάβασα τα threads του JD για τις κιθάρες και του ενισχυτές προσεκτικά, και αφού του βγάλω με μία φιγούρα υπόκλισης το καπέλο για την πολύ χρήσιμη δουλειά του, μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά βγάζω νόημα σε αρκετά από τα πράγματα που διαβάζω για τους ενισχυτές (οκ, το κατα δύναμιν είναι αρχή ακόμα).
***Off topic: Johnie Darko πού είσαιιιι??? Μας έλειψες ρε φίλε...
Ξεκίνησε από Metalhead765 Εφέ
Ξεκίνησε από Libertine Ενισχυτές
Ξεκίνησε από petros1992 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από elessar Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Cass Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από pipokas99 Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από zefs Ενισχυτές
Ξεκίνησε από bigfoot « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Antony2198 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από JohnGreek « 1 2 3 » Ενισχυτές