Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χεχε, διεγραψα το προηγουμενο...Βλεπω απο την συλλογη σου λειπει μια με floyd rose τρεμολο...
που ειναι οι τριπες και η μαγνυτες δεν μπορο να σφιξω της χορδες και σηνεχια μου βγενουν ?? Μπορει αν καπιος ξαιρει να απαντησει ?
Παράθεση από: vagtanplan στις 09/03/11, 11:07που ειναι οι τριπες και η μαγνυτες δεν μπορο να σφιξω της χορδες και σηνεχια μου βγενουν ?? Μπορει αν καπιος ξαιρει να απαντησει ?Δοκίμασε να βγάλεις τον πόλο (μη γίνει και κάνα βραχυκύκλωμα) και να τσιμπήσεις με argon τις χορδές στη γέφυρα . λουσίλ καλό για μέταλ ??
Παράθεση από: kostas80 στις 09/03/11, 12:03Παράθεση από: vagtanplan στις 09/03/11, 11:07που ειναι οι τριπες και η μαγνυτες δεν μπορο να σφιξω της χορδες και σηνεχια μου βγενουν ?? Μπορει αν καπιος ξαιρει να απαντησει ?Δοκίμασε να βγάλεις τον πόλο (μη γίνει και κάνα βραχυκύκλωμα) και να τσιμπήσεις με argon τις χορδές στη γέφυρα . λουσίλ καλό για μέταλ ?? Επειδη δεν εχω αρκον αλλα εχω οξυγονοκοληση του πατερα μου βεβαια , κανει ?? το ξυλο πιστευω θα αντεξει σε αυτη τη θερμοκρασια αλλα φοβαμαι μηπως λιωσουν οι χορδες που ειναι απο ναηλον !! Η λουσιλ ειναι πολυ καλη για χεβι μεταλ ειδικα εαν εισαι κοντα σε ενισχχυτη για να μικροφωνιζει συνεχια. Την προτεινω ανεπιφυλακτα.
Ενω περναο κανονικα της χωρδες απο το πανω μερος τις κιθαρας που ειναι τα σφιχτηρακια και πιανει καλα το μπαλακι στην ακρη. στην αλλη πλευρα που ειναι οι τριπες και η μαγνυτες δεν μπορο να σφιξω της χορδες και σηνεχια μου βγενουν ?? Μηπος εχω παρη λαθος χορδες για την ηλεκτρικη κιθαρα ? η δεν κανω κατι καλα
Τελικα τις κολησα τελεια.........!!!!!!!αλλα τωρα που επαιζα μου εσπασε η τριτη απο κατω ... Με ποιο τροπο την ξεκολαω απο την τοστιερα ??Εαν ξυσω τα σιδερακια και λιγακι το κσυλο θα αλλαξει ο οιχος ??
Εαν ξυσω τα σιδερακια και λιγακι το κσυλο θα αλλαξει ο οιχος ??
Παράθεση από: vagtanplan στις 14/03/11, 23:03Εαν ξυσω τα σιδερακια και λιγακι το κσυλο θα αλλαξει ο οιχος ??όχι αν είναι σίγκνατσουρ
Ξεκίνησε από Anastasis Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από juliad Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από PapaRoach Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από scarface5323 Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από Napoleon66 Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Und3ad Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από Ragnaros Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από ayrton Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Wise_One Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από kostasale Μουσικά όργανα και εξοπλισμός