Για οσους βαριουνται να κατεβαζουν .wav η προσβαλλονται απο τα προστυχολογα που τυχον ακουγονται, ιδου το τερατουργμα σε mp3...
Καλά Arg0 σου έστειλα με e-mail το Ava Perle.wav σε mp3, stereo, με λιγότερους θορύβους, περασμένο από την λογοκρισία κ.α. Αφού σου άρεσε και το ανέβασες και καλά έκανες, αλλά τουλάχιστον ας μου έλεγες πριν το ανεβάσεις, ότι το έλαβες, θα το ανεβάσεις και ένα ευχαριστώ για την προσπάθειά μου. Ας το έκανες μέσω e-mail, αν δεν ήθελες να το πείς δημοσίως (μέσω του site εννοώ), ότι το έλαβες από κάποιο άλλον. Δεν έστειλες e-mail, ούτε πριν ούτε μετά το ανέβασμα!
Αν και δίκαιο είναι όπως αναφέρονται τα ονόματα των συνθετών, στιχουργών, τραγουδιστών/ριών, να αναφέρονται και οι υπόλοιποι συντελεστές.
Παρομοίως το είχα στείλει με e-mail και στον PAPAJOHNNY και ο οποίος αν και έγραψε post κάτω από εσένα και τον bluechild (μετά το ανέβασμα του mp3), και εκείνος το ίδιο, ούτε απάντηση δεν μου έστειλε.
Πρωτευόντως έχει σημασία η καλή θέληση και δευτερευόντως ο βαθμός δυσκολίας μιας πράξης!
Και μην πεις ότι δεν πρόλαβες να πεις ένα ευχαριστώ, γιατί για να το ανεβάσεις είχες καιρό.
Σ'ευχαριστώ πολύ,αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις την αναφορά μου (post).