Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ γιατί πιστεύω οτι όταν είναι να αλλάξει κανείς χορδές χωρίς να έχουν σπάσει, δεν πρέπει τις κόψει με πένσα?Εγώ ποτέ δεν τις κόβω όταν ειναι να αλλάξω...Τις καινούριες που εξέχουν τις κόβω με πένσα πάντως...
Παράθεση από: Kerwyn στις 14/10/06, 19:21Εγώ γιατί πιστεύω οτι όταν είναι να αλλάξει κανείς χορδές χωρίς να έχουν σπάσει, δεν πρέπει τις κόψει με πένσα?Εγώ ποτέ δεν τις κόβω όταν ειναι να αλλάξω...Τις καινούριες που εξέχουν τις κόβω με πένσα πάντως...Καλή η παρατήρησή σου. Η απότομη αποφόρτιση του μπράτσου δεν είναι ότι καλύτερο ειδικά σε κλασσικά όργανα χωρίς βέργα. Ξεκουρδίζουμε τελείως και μετά κόβουμε.
Παράθεση από: Gabriel6th στις 16/10/06, 22:10Παράθεση από: Kerwyn στις 14/10/06, 19:21Εγώ γιατί πιστεύω οτι όταν είναι να αλλάξει κανείς χορδές χωρίς να έχουν σπάσει, δεν πρέπει τις κόψει με πένσα?Εγώ ποτέ δεν τις κόβω όταν ειναι να αλλάξω...Τις καινούριες που εξέχουν τις κόβω με πένσα πάντως...Καλή η παρατήρησή σου. Η απότομη αποφόρτιση του μπράτσου δεν είναι ότι καλύτερο ειδικά σε κλασσικά όργανα χωρίς βέργα. Ξεκουρδίζουμε τελείως και μετά κόβουμε.Ασε που ειναι κ επικινδυνο... Μπορει να παει σε κανενα ματι και να τρεχεις... Αν δειτε στα πακετα χορδων εχει και σχετικη προειδοποιηση για κινδυνο στα ματια
Παράθεση από: Fteo στις 02/07/07, 10:40Παράθεση από: Gabriel6th στις 16/10/06, 22:10Παράθεση από: Kerwyn στις 14/10/06, 19:21Εγώ γιατί πιστεύω οτι όταν είναι να αλλάξει κανείς χορδές χωρίς να έχουν σπάσει, δεν πρέπει τις κόψει με πένσα?Εγώ ποτέ δεν τις κόβω όταν ειναι να αλλάξω...Τις καινούριες που εξέχουν τις κόβω με πένσα πάντως...Καλή η παρατήρησή σου. Η απότομη αποφόρτιση του μπράτσου δεν είναι ότι καλύτερο ειδικά σε κλασσικά όργανα χωρίς βέργα. Ξεκουρδίζουμε τελείως και μετά κόβουμε.Ασε που ειναι κ επικινδυνο... Μπορει να παει σε κανενα ματι και να τρεχεις... Αν δειτε στα πακετα χορδων εχει και σχετικη προειδοποιηση για κινδυνο στα ματια Που να δεις να σου σπάει χορδή μπάσσου! Όταν εξήγησα στον πωλητή γιατί ζητούσα μόνο τη Λα για μπάσσο χλώμιασε! Λες κι έβλεπε θρίλερ ο άνθρωπος...
Σφηνώνω τις χορδές που πετάνε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου,και η κιθάρα κρέμεται απο έξω.... Έ, μετά βγαίνω στην Αττική οδο(αυτός ο τρόπος, δεν ενδείκνυται,αν δεν μένεις Αθήνα) και γκαζώνω μέχρι να κοπούν οι χορδές...Αμα δεν έχω βενζίνη, πάω μέχρι τη κουζίνα και παίρνω τη πένσα.....
Ξεκίνησε από taxfreesax Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από Inuitarcher Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από BilliSsS Μπάσο
Ξεκίνησε από newGuitarMan « 1 2 » Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από vili Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από a7xjoey Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από kounabi Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από SirBlackBass Μπάσο
Ξεκίνησε από tatanka Μπάσο
Ξεκίνησε από RadStar Καταστήματα, αγορά