Με χαλάει ο Λαζόπουλος που ενώ είναι εξαίρετος κωμικός ,έχει αρχίσει και αυτός και γίνετε ο τιμητής των πάντων...Με χαλάει η αστυνομία που ανακατέμένη με χρυσαυγίτες κυνηγάει τους αριστεριστές...Με χαλάει η αποψινή πορεία στο Σύνταγμα όπου οι διαδηλωτές καθόντουσαν πίσω από τους κουκουλοφόρους που πέταγαν πέτρες στους αστυνομικούς και οι αρχηγοί τους φώναζαν υποκριτικά με ντουντούκες "Σύντροφοι περιφρουρήστε την ειρηνική πορεία μας",ενώ οι "σύντροφοι" καθόντουσαν απαθείς και γελάγανε...Με χαλάνε οι Onirama που έχουν σουξέ ,με το πιο άθλιο στιχουργικά τραγούδι , από την εποχή του "Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου" του Sotis Bolanis...Με χαλάει η σπανακόπιττα η ετοιματζίδικη ,γιατί μου φέρνει πάντα καούρα...Με χαλάνε τα κορίτσια που κυνηγάνε τη σιγουριά ενός γεμάτου πορτοφολιού...Με χαλάνε οι άντρες που βρίζουν τις πουτάνες ,ενώ αυτοί πρώτοι από όλους φταίνε για την εκπόρνευσή τους...Με χαλάνε αυτοί που βρίζουν τους gay λες και τους πιάνουν τον κώλο...Με χαλάνε οι gay που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι είναι κρυφοgay...Με χαλάει ότι η ΑΕΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα 15 χρόνια...Με χαλάει όταν δίνω την ψυχούλα μου στη σκηνή και μετά μου λένε "μπράβο,καλό το συγκροτηματάκι σου"...Με χαλάει η ευθυνοφοβία του προισταμένου μου...Με χαλάει ο φανατισμός που σε κάνει να έχεις παρωπίδες και να μισείς τον συνάνθρωπό σου...Με χαλάει που έχω κάνει κοιλίτσα και βαριέμαι να πάω γυμναστήριο...Με χαλάει το ότι δεν έχω γράψει το "Keep on moving"των Deep Purple...Πολλά με χαλάνε , πολλά με φτιάχνουν...η ζωή συνεχίζεται,αφήνοντας το κρύο έξω από την ψυχή μου , γιατί υπήρξαν εποχές που έτρεμα τόσο που δεν μπορούσα να σκεφτώ και να δω καθαρά...Και αυτό με χαλούσε πιο πολύ απ'όλα...