Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που φοβαμαι να δουλεψω
Παράθεση από: Amylo στις 12/06/08, 21:59που φοβαμαι να δουλεψω Γιατί? Άσε βρε τις δικαιολογίες! Τεμπέλα!!!! Το πρωί ο λυκειάρχης μας είπε οτι οι βαθμοί των πανελληνίων έχουν βγει, ό, τι γράψαμε γράψαμε και οι βαθμοί θα ανακοινωθούν στις 25-26 του μήνα. Από τότε έχω έναν αφόρητο πόνο στο στομάχι που δεν παλεύεται...
Ναι ρε γ**ωτο. Και η μεσαιωνικη ιστορια δεν παλευεται με τιποτα
Παράθεση από: Roufus-King Mob στις 15/06/08, 17:52Ναι ρε γ**ωτο. Και η μεσαιωνικη ιστορια δεν παλευεται με τιποταΕΛΕΟΣΣ!! Μεσσαιωνική ιστορία rulessss ρε άρη!!!
Παράθεση από: Mίκα -Ragged Robin στις 15/06/08, 18:00Παράθεση από: Roufus-King Mob στις 15/06/08, 17:52Ναι ρε γ**ωτο. Και η μεσαιωνικη ιστορια δεν παλευεται με τιποταΕΛΕΟΣΣ!! Μεσσαιωνική ιστορία rulessss ρε άρη!!! ναι ρε αρη! η μεσσαιωνικη γ**αει!!!
ναι ρε αρη! η μεσσαιωνικη γ**αει!!!
και γ**αει η οικονομια γιατι μαθαινεις να διαχειριζεσαι εταιριες.
εγω για αλλο λογο το ειπα Αυτό που λες εσυ δεν ειναι μεσσαιωνική ιστορία. Το mists of avalon ειναι. Προφανως και δεν μαθαίνετε τη ζωή του βασιλιά αρθούρου και της μοργκανας!
Παράθεση από: scurlet fairy στις 17/06/08, 00:18εγω για αλλο λογο το ειπα Αυτό που λες εσυ δεν ειναι μεσσαιωνική ιστορία. Το mists of avalon ειναι. Προφανως και δεν μαθαίνετε τη ζωή του βασιλιά αρθούρου και της μοργκανας! Γιαυτό σε πάω εσένα!! Ακριβώς! Αυτά που λες είναι αρχές του χριστιανισμού! Στο μεσσαίωνα οι ιππότες είχαν εντελώς συμβατική έννοια και ήταν λίγης σημασίας ο τίτλος τους που απλά τους προσέδιδε κάποιο τίτλο, όπως γίνεται περίπου και τώρα... Αλλά οκ, προσωπικά για μενα ο μεσσαίωνας είναι η πιο μυστήρια και μυστικιστική περίοδος!Όπως είπε και εσύ, βασιλιάδες σφάζουν βασιλιάδε, πάπες σφάζουν πάπες, πάπες σφάζουν βασιλιάδες και τουμπαλιν!Θεωρίες συνωμοσίας και ίντριγκας παντου! Η συνεχώς αυξανόμενη δυναμη της παπικής εξουσίας.Επίσης τί το καλύτερο από ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ??!! Η επίσης οι μεγάλες ανακαλύψεις που έγιναν εκείνη την περίοδο, συμπεραλαμβανομένου και την ανακάλυψη της Αμερικας από τον Κολόμβο (χμμ ή μαλλον από τον Βεσκούκι..?)...??!! Δηλαδή με άλλα λόγια, ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!