Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δισκάρα παιδιά, τον έχω λιώσει το δίσκο..
Το Leviathan εχει σαν κονσεπτ το Μομπυ Ντικ και απο οσο εχω ακουσει το blood Mountain εχει να κανει κατι με τα πλασματα της γης-κατι σαν μυθολογια κατι τετοιο.Εγω σου λεω να πας να παρεις και τα 2 γιατι αξιζουν και σαν συσκευασιες γενικα
Παράθεση από: Apollon18 στις 20/03/07, 16:02Το Leviathan εχει σαν κονσεπτ το Μομπυ Ντικ και απο οσο εχω ακουσει το blood Mountain εχει να κανει κατι με τα πλασματα της γης-κατι σαν μυθολογια κατι τετοιο.Εγω σου λεω να πας να παρεις και τα 2 γιατι αξιζουν και σαν συσκευασιες γενικαΑχά! Δεν το ήξερα αυτό για το Blood Mountain ευχαριστώ! Μπορεί άμα κατέβω στο κέντρο σε λίγες μέρες να το πάρω, ή αυτό ή το Leviathan, ή και τα δύο
Παράθεση από: newGuitarMan στις 20/03/07, 17:14Παράθεση από: Apollon18 στις 20/03/07, 16:02Το Leviathan εχει σαν κονσεπτ το Μομπυ Ντικ και απο οσο εχω ακουσει το blood Mountain εχει να κανει κατι με τα πλασματα της γης-κατι σαν μυθολογια κατι τετοιο.Εγω σου λεω να πας να παρεις και τα 2 γιατι αξιζουν και σαν συσκευασιες γενικαΑχά! Δεν το ήξερα αυτό για το Blood Mountain ευχαριστώ! Μπορεί άμα κατέβω στο κέντρο σε λίγες μέρες να το πάρω, ή αυτό ή το Leviathan, ή και τα δύο Το μουνταιν σε σπεσιαλ ντιτζιπακ προχτες στα μετροπολις ειχε μονο 11 ευρω!!!
Ξεκίνησε από Σπύρος Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Asmodaius Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από Snowy Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από dio21 Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Kiratzoharris Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Ibanezos Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από KorakidisN Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Stratos VR Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Mike Moss Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές