Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καδος καδος...Λαθος ακουσα ή 2 απο αυτούς που ήταν στο ρεσαλτο εχουν σχεση με καποιον υπουργο??
Πάντως αν η όποια συζήτηση που δεν αφορά μαγνήτες και τρανζιστοράκια θεωρείται φανατισμένη, τι να πω... Πάντως, εκτός του ότι τα τελευταία (και όχι μόνο) flames και οι προσωπικές επιθέσεις προκλήθηκαν από ένα συγκεκριμένο άτομο, αναλογικά δεν είναι περισσότερα από κάποια μουσικά θέματα. Αλλά σε θέμα 3000+ μηνυμάτων λογικό είναι να υπάρχουν περισσότερες έντονες αντιπαραθέσεις.
Το θέμα αυτό δεν ανοίχτηκε αρχικά όπως κάποιος είπε για να αναφέρονται τα κακώς κείμενα της αστυνομίας αλλά τελικά κατέληξε να αποτελεί θέμα όπου έχουμε στήσει το αστυνομικό σώμα στα 3 μέτρα και κατηγορούμε αβέρτα παραβλέποντας όμως επιμελώς οτιδήποτε άλλο επίσης κακό.
Επισης Μικα και gers οι διαχειριστοσυντονιστες δεν ειναι no-lifers που μπορουν να δαπανησουν απειρες μα απειρες ωρες διαβαζοντας τον πνευματικο οχετο του καθενος για να διαχωρισουν τα ελαχιστα χρησιμα ( κατα την αποψη σας παντα ) μυνηματα αυτου του θεματος...
Αλιμονο εαν αφηναμε σε ενα forum ΜΟΥΣΙΚΩΝ να μιλανε για καταστροφες, να εγκρινουμε αντιεξουσιαστικες κινησεις ( ανευ αιτιας οι περισσοτερες ) και μετα να μιλαμε για φιμωση!
Παράθεση από: FSL στις 11/12/09, 09:05Το θέμα αυτό δεν ανοίχτηκε αρχικά όπως κάποιος είπε για να αναφέρονται τα κακώς κείμενα της αστυνομίας αλλά τελικά κατέληξε να αποτελεί θέμα όπου έχουμε στήσει το αστυνομικό σώμα στα 3 μέτρα και κατηγορούμε αβέρτα παραβλέποντας όμως επιμελώς οτιδήποτε άλλο επίσης κακό.Άρα να το σβήσουμε γιατί η μαμά μας μικροί μας έλεγε ότι οι αστυνομικοί είναι φίλοι μας και δεν πρέπει να τους πειράζουμε.Παράθεση από: D@ve Murray στις 11/12/09, 12:10Επισης Μικα και gers οι διαχειριστοσυντονιστες δεν ειναι no-lifers που μπορουν να δαπανησουν απειρες μα απειρες ωρες διαβαζοντας τον πνευματικο οχετο του καθενος για να διαχωρισουν τα ελαχιστα χρησιμα ( κατα την αποψη σας παντα ) μυνηματα αυτου του θεματος... Πνευματικός οχετός,μάλιστα ωραία στάση προς τους συνφορουμίτες σου.Επίσης κεσκεσέ χρήσιμο μήνυμα?Και ποιός είπε ότι το αστυνομία και αλητεία είχε ελάχιστα τέτοια?Τα threads σε ένα forum διαπραγματεύονται ένα συγκεκριμένο ζήτημα και προσφέρουν την δυνατότητα στα μέλη του να εκφράζουν την γνώμη τους επ'αυτού.Αυτό και τέλος.Αν μέσα σε συζήτηση 3000 μηνυμάτων προέκυψαν και 2 μεγάλοι τσακωμοί με βρισίδια κλπ(εγώ έναν θυμάμαι) τότε οι mods επεμβαίνουν σβήνοντας τα επίμαχα post και δίνοντας και ban αν χρειαστεί(εγώ ποτέ δεν θα έλεγα κάποιον mod φασίστα επειδή μπάναρε άτομο που έβριζε,επειδή κάτι τέτοιο είπε ο parlats).Και τέλοσπάντων νομίζω ότι και από τα λεγόμενα των mods παραμένω στην αρχική μου εντύπωση.Το θέμα στάλθηκε στον κάδο γιατί κάποιοι δεν γούσταραν τις φωνές που ακούγονταν μέσα σε αυτό.Αυτά περί τσακωμών,flames(σε θέμα 3000 απαντήσεων έτσι) όταν μάλιστα ο MOD freemind ποσταρε επί λέξει "ώρα για flames", είναι για γέλια.H παραπάνω τοποθέτηση της fsl νομίζω ότι επιβεβαιώνει πλήρως τα λεγόμενά μου.