Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εντάξει το να σκοτώνεις ζώα για τροφή είναι λογικό βέβαια μέσα σε κάποια όρια και βέβαια χωρίς να βλάπτεις άλλα ζώα... π.χ εγώ πριν λίγο καιρό έμαθα πως όταν πιάνουν τόνο σκοτώνονται εκατοντάδες δελφίνια κ όσοι το κάνουν έχουν πλήρη επίγνωση των πράξεών τους, για αυτό έριξα μαύρο στις κονσέρβες τόνου...τώρα κάθε άλλο είδος εκμετάλλευσης το θεωρώ έγκλημα και πραγματικά πιστεύω πως όσοι το κάνουν είναι τρελοί!!! ε όχι πια.. Όλα για το χρήμααν κ υπάρχουν κ άλλοι (....) που σκοτώνουν ζώα γειτόνων ή αδέσποτα γιατί απλώς τους χαλάνε την αισθητική... κ αυτό είναι χειρότερο!
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει μόνο με χορταρικά.
It is the position of the American Dietetic Association and Dietitians of Canada that appropriately planned vegetarian diets are healthful, nutritionally adequate and provide health benefits in the prevention and treatment of certain diseases. [...] including protein, iron, zinc, calcium, vitamin D, riboflavin, vitamin B-12, vitamin A, n-3 fatty acids and iodine. A vegetarian, including vegan, diet can meet current recommendations for all of these nutrients.[...]Well-planned vegan and other types of vegetarian diets are appropriate for all stages of the life cycle, including during pregnancy, lactation, infancy, childhood and adolescence. Vegetarian diets offer a number of nutritional benefits, including lower levels of saturated fat, cholesterol, and animal protein as well as higher levels of carbohydrates, fiber, magnesium, potassium, folate, and antioxidants such as vitamins C and E and phytochemicals. Vegetarians have been reported to have lower body mass indices than nonvegetarians, as well as lower rates of death from ischemic heart disease; vegetarians also show lower blood cholesterol levels; lower blood pressure; and lower rates of hypertension, type 2 diabetes, and prostate and colon cancer.
Sotoman, στην προσπάθειά σου να πείσεις αναφέρεις υπερβολές και ανακρίβειες.Το υδροχλωρικό οξύ των γαστρικών υγρών είναι απαραίτητο για την ομαλή απορρόφηση της βιτ Β12. Γιαυτό και άτομα που υποφέρουν από αχλωριδρία, μια ασθένεια που έχει ως χαρακτηριστικό την έλλειψη ΗCL από τα γαστρικά υγρά, έχουν ανεπαρκή απορρόφηση της βιταμίνης και χρειάζεται να την παίρνουν ενέσιμη.Η χαμηλή οξίνιση του περιεχομένου του στομάχου κατά την πέψη των φυτικών τροφών είναι υπεύθυνη τόσο για την ανεπαρκή πρόσληψη Β12 όσο και για την ανεπαρκή πρόσληψη σιδήρου όταν η διατροφή είναι αποκλειστική σε φυτικά προϊόντα. Για την καλύτερη πέψη χρειάζεται απλά μια περεταίρω εξωγενής οξίνιση.
Ξεκίνησε από Ariel_1 Άνθρωπος και ζωή