Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνωμη τωρα αλλα περιμενε κανεις οτι οι φθηνες Brian Moore θα ηταν Αμερικανικης κατασκευης? Οταν τα μοντελα εχουν πολυ μικρες διαφορες σε υλικα, αλλα μεγαλη στην τιμη η μονη εξηγηση ειναι η κατασκευη...Κοιταξτε 1000€ για μια εξαιρετικα καλη Κορεατικη δεν ειναι τοσο ασχημα... Οι LTD deluxe που εχω βαλει στο ματι κανει 1160€...Βασικα την iGuitar21.13, θελω ν' ακουσω... Παλι off Topic βγηκαμε...
Andre φιλε μου, θα σε απογοητευσω και εσενα , αλλα αυτες που αναφερεις ειναι και αυτες made in Japan , assembled in the USA.Γι αυτο και ειναι σχετικα φτηνες ...Οι αυθεντικες USA ESP κανουν 2500-3000€ + ....Φυσικα , οπως ειπα και πριν , και το ξαναλεω , αυτο δεν τις κανει κακες κιθαρες, καθε αλλο , απλα να μην ψαρωνετε και νομιζετε οτι αγοραζετε USA μοντελα ... Γιατι τωρα τελευταια πολλα ψεματακια ακουω απο μαγαζια ...
Και με 1700 ευρω περνεις απο ελλαδα την ESP horizon nt2 και την eclipse....Οι τιμες ειναι απο τον αντιπροσωπο της ESP στη θεσσαλονικη
Παράθεση από: andre olbrich στις 03/11/04, 18:48Και με 1700 ευρω περνεις απο ελλαδα την ESP horizon nt2 και την eclipse....Οι τιμες ειναι απο τον αντιπροσωπο της ESP στη θεσσαλονικηΠαραξενο γιατι οταν πηγα στον Λιολιο (αντιπροσωπος ESP Eλλαδος) οι τιμες που μου εδωσε ειναι η εξης: ΕSP Eclipse Custom ανω των 3000€ΕSP Eclipse-II Standard περιπου 2000-2500€LTD Deluxe EC-1000 (Eclipse δηλαδη) 1160€ μετρητοις LTD MH-400 (Horizon δηλαδη) 1000€ μετρητοιςΟ λογος που δεν μου εδινε ακριβης τιμες ηταν οτι ειπε οτι περιμενε αλλαγη τιμων με την νεα παραλαβη (εγω πηγα καλοκαιρι)...
Ποιά είναι η ελληνική λέξη αντί για alder ή maple;
Σκληθρα (απο οσο ξερω) ειναι αυτο το κομματακι πολυ μικρου ξυλου που υπαρχει οταν δεν εχει τριφτει καλα τοξυλο και σου χωνεται στο δερμα σαν αγκαθακι
Ξεκίνησε από freemind Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Zeppelin Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από jkstigma Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από navy82 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Απόλλων Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από jackson Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από gabriel1992 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Epic Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από panmak Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από flameb7 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι