Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια, συγνωμη κιολας αλλα δεν αντεχω πια να το διαβαζω αυτο το πραγμα... Δλδ ειναι πολλα 100 ευρω για να δεις Iced Earth, Dream Theater, Black Sabbath, Mastodon και Metallica; Εγω παλι τα βρισκω λιγα... και εγω επρεπε περα απο αυτα τα 100 να πληρωσω και εισιτιρια πηγενε-ελα, να πληρωσω και ξενοδοχειο... Εσεις που εχετε μονο να πληρωσετε το εισιτριο της συναβλιας παραπονιεστε;....
Παράθεση από: Dark_kronos στις 06/10/07, 13:51Ρε παιδια, συγνωμη κιολας αλλα δεν αντεχω πια να το διαβαζω αυτο το πραγμα... Δλδ ειναι πολλα 100 ευρω για να δεις Iced Earth, Dream Theater, Black Sabbath, Mastodon και Metallica; Εγω παλι τα βρισκω λιγα... και εγω επρεπε περα απο αυτα τα 100 να πληρωσω και εισιτιρια πηγενε-ελα, να πληρωσω και ξενοδοχειο... Εσεις που εχετε μονο να πληρωσετε το εισιτριο της συναβλιας παραπονιεστε;.... δηλαδη σορρυ αλλα αν νομιζεις οτι ολοι εχουν την ευχερεια να δινουν 100 ευρω ετσι για πλακα κανεις πολυ μεγαλο λαθος.ναι ειναι παρα πολλα αν αναλογιστουμε οτι ακομα και πριν δυο χρονια το τοπ εισητηριο ηταν 60 ευρω.τωρα το ανεβασαν 20.του χρονου???
AC/DC... Μπορουν να τους φερουν; Κι ας το πληρωσουμε!!!
Ξεκίνησε από The Guitarist « 1 2 » Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από fake7 « 1 2 ... 22 23 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από master of puppets « 1 2 ... 7 8 » Αθλητισμός
Ξεκίνησε από Satchy Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Joevaicci Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Kiratzoharris « 1 2 ... 7 8 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Kiratzoharris « 1 2 ... 6 7 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από sakman « 1 2 3 4 5 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Mrs Brightside « 1 2 » Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Dimitris Plessas Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις