Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βασικα εγω αγοραζω Tolex απο Ebay....εχει μπολικο πραμα,τσεκαρε το
Βασικα αναθεωρω, θελω να καλυφθει ΟΛΟ το combo με τετοιο tolex... Και μαυρες γωνιες να ειναι ασορτι με την καμπινα.. μουχαχαχαχχα Δεν μιλαω για το αυθεντικο μεσα μπουγκι, κατι στο ιδιο pattern δεν υπαρχει απο αλλη εταιρια?
Enema δεν εχω fav. seller...συνηθως μου βγανει 40-50 ευρω (μαζι με μτφκα) tolex καλης ποιοτητας αρκετο για να καλυψεις ενα head η μια oversized 1x12
Βασικα ναι αυτο εννοουσα, στην αρχη σκεφτομουν να αποκεφαλισω τον combo αλλα μαλλον δν εχει νοημα, και πιστευω οτι ο λανευ με τετοιο τολεξ θα ειναι και πολυ σεξυ
Μιας που και οι 2 φαινεται να ξερετε, ειναι δυσκολη η διαδικασια γδυνω τον ενισχυτη-τον ντυνω ξανα? Ποσα τετραγωνικα θα χρεαστω? Πως θα μενει το τολεξ πανω στο ξυλο, με κολλα?
μμμμ...δεν ειναι το ιδιο ανθεκτικη,δυστυχως...ασε που κανει κατι ''περιεργα'' οταν κολιεται....γιατι δε δοκιμαζεις λεπτη μοκετα?
Χα,χα,χα....αθτα ειναι...τα ''περιεργα''που εννοω ειναι οτι υπαρχει περιπτωση μετα απο λιγο καιρο να κανει ''ζαρες'' αν δε κωλυθει καλα...αλλα αφου το γουσταρεις καλυτερα τοτε θα βρεις ακρη ....go 4 it
Ok να τα δικα μου πραγματα
Θενξ. Οποιος βρει τι κανει το footswitch μπροστα απο τον ενισχυτη κερδιζει μια διογκωμενη φυτικη τουλουμπα.
Παράθεση από: Enema στις 10/02/09, 15:04Θενξ. Οποιος βρει τι κανει το footswitch μπροστα απο τον ενισχυτη κερδιζει μια διογκωμενη φυτικη τουλουμπα.αναβει το πορτατιφ (aka Laney)
πως ανεβαζω φωτο ρε παιδες?
ναι για δωσε μου το λινκ
Ξεκίνησε από Embrance-Ειμαι μοναχος,μεσα στην νυχτα... « 1 2 ... 7 8 » Λοιπά
Ξεκίνησε από Conviction Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από θανος_7 « 1 2 ... 161 162 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από FSL Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από hamurabi « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Scarsick Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από kronus Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Βραζίλης Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από tsaka.ikaria Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από @Morpheus@ Επιστήμη και Τεχνολογία