Συγχαρητηρια για την πρωτη σου προσπαθεια καταρχας!
Με πηγες μερικα χρονακια πισω με το κομματι αυτο!!
Λοιπον οσον αφορα στο παιξιμο σου δεν μπορω να επεκταθω σε βαθιες αναλυσεις... Ο λογος ειναι οτι επελεξες να παιξεις τα ρυθμκα ενος κομματιου και δεν μπορω να σε κρινω για διαφορες τεχνικες οπως bend , vibrato κτλ...
Ετσι λοιπον θα σε κρινω ως ρυθμικο κιθαριστα και μονο.
Αυτο που μου αρεσε στο παιξιμο σου ειναι οτι ειχες μια σταθεροτητα καθ'ολη τη διαρκεια του κομματιου. Επαιξες οσο γρηγορα και οσες νοτες επρεπε για να εισαι ανετος.
Που θελω να καταληξω? Αν θες να κριθεις για την τεχνικη σου την επομενη φορα επιλεξε ενα κομματι που θα σου δωσει ''χωρο'' να βαλεις τις δικιες σου πινελιες στο παιξιμο του.
Δυστυχως τα 3 ριφακια του τραγουδιου αυτου δεν επιτρεπουν το παραπανω.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι στην αλλαγη τεμπο το ηθελα λιγο πιο γρηγορα, αλλα ειπαμε: καλυτερα λιγοτερα bpm και σταθερα, παρα στα ιδια bpm και σαλατα!
Η ηχογραφηση τωρα αν και δεν ειμαι ο πλεον ειδικος μου ακουστηκε καλη. Αν το ψειρισω λιγο ο ηχος σου μου εβγαλε μια ντιτζιταλια αλλα δεν ξερω με τι μηχανηματα ηχογραφησες.
Ααα και να μην ξεχασω ακουσα κατι σαν reverb?? Αν ναι, καλο θα ηταν στα ρυθμικα να το εβγαζες, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη.
Συγχαρητηρια λοιπον και περιμενω κι αλλα!