Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Koίτα, για live χρήση δεν το σκέφτομαι. Αν και θα είχε τρελλή φάση και σχεδόν καθόλου κουβάλημα... Η ιδέα του να μικρύνω το rig μου όμως, με το να έχω κιθάρα, netbook κι άντε κι ένα Axon AX50 για τα synth είναι πολύ ενδιαφέρουσα... Βέβαια, δεν σκοπεύω να αναβαθμίσω το PC μιας κι έχω το netbook για τα surf-αρίσματα και τα mail (που αυτά κάνω πια με υπολογιστές). Αλλά αν θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το netbook για ηχογραφήσεις θα το γούσταρα.
Παράθεση από: Arg0 στις 13/11/09, 15:07Η ιδέα του να μικρύνω το rig μου όμως, με το να έχω κιθάρα, netbook κι άντε κι ένα Axon AX50 για τα synth είναι πολύ ενδιαφέρουσα... Στο σύστημα σου δε περιλαμβάνεις την εξωτερική σου κάρτα ήχου?
Η ιδέα του να μικρύνω το rig μου όμως, με το να έχω κιθάρα, netbook κι άντε κι ένα Axon AX50 για τα synth είναι πολύ ενδιαφέρουσα...
Παράθεση από: Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood στις 13/11/09, 16:01Παράθεση από: Arg0 στις 13/11/09, 15:07Η ιδέα του να μικρύνω το rig μου όμως, με το να έχω κιθάρα, netbook κι άντε κι ένα Axon AX50 για τα synth είναι πολύ ενδιαφέρουσα... Στο σύστημα σου δε περιλαμβάνεις την εξωτερική σου κάρτα ήχου?Αυτή είναι η ομορφιά της Brian Moore. Δε χρειάζεται κάρτα ήχου, κοτσάρεις την κιθάρα στο USB του υπολογιστή και ξεμπέρδεψες... Για το guitar-synth κομμάτι, ίσως να έπαιρνα το AX50.
To λέω, μήπως η κάρτα συμβάλλει στην επεξεργασία των VST
Μπορει πχ το axe fx να εχει δικους του dsp επεξεργαστες που για την δουλεια τους ειναι κορυφαιοι, αλλα κι ενα PC με την "ωμη" δυναμη του επεξεργαστη και των GB μνημης θα μπορει να δωσει ενα εξισου καλο (αν οχι καλυτερο) αποτελεσμα...
Δε γνωρίζω για κάρτα που να τρέχει και το VST ώστε να ελαφρύνει τον φόρτο του επεξεργαστή. Αν γνωρίζει κανείς ας μας ενημερώσει γιατί σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο. Όχι για μένα όμως που θέλω να κρατήσω το βάρος στο minimum.
Ξεκίνησε από Ikaros Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από ε? Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από hammer « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από s.a Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Anemos Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Stinky Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Απόλλων « 1 2 3 4 5 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Wise_One « 1 2 » Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από BASSKILLER Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από tech21man « 1 2 » Ενισχυτές