Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δωσε εαν θελεις λιγε πληροφοριες ως προς το κλιμα, θεμα του σεμιναριου ....τι θα περιλαμβανει σε τι επιπεδο κιθαριστων (και στυλ) θα απευθυνεται ??Θενκς
Αν έχει γίνει ευρέως γνωστό, προβλέπω να χρειαστεί να κλείσει το θέατρο της Επιδαύρου..Τι έχει συμβεί σε ανάλογα event...σάββατο απόγευμα κιόλας... ? Ρωτώ με ολίγα λόγια, αν ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο, ή θα είναι ένας λόγος να την κοπανήσουνε όσοι δεν βολευτούνε.
Να θεωρησουμε δηλαδη οτι απευθυνεται αποκλειστικα στα μελη του Kithara? Διοτι σε καθε αλλη περιπτωση, 40 ατομα ειναι υπερβολικα λιγα.....Θα ηθελα να ξερω εκ των προτερων αν, ρεαλιστικα, προκειται να χωρεσουμε εκει μεσα, διοτι θα μου πεσει λιγο βαρυ να ερθω τσαμπα μεχρι Πατησια τη στιγμη που θελω και να παρακολουθησω και να επικροτησω την πρωτοβουλια δια της παρουσιας μου.
αν χωραω, θα βρισκομαι κι εγω Αθηνα εκεινες τις μερες.. θα ρθω παντως κι ευχομαι να μην μεινω απεξω
Ενταξει, εγινε και κουβεντα πανω σε τετριμμενα, για μενα, θεματα, οπως το alternate κλπ. ή το ποσο ρολο παιζουν στον ηχο τα ξυλα
Ξεκίνησε από Dorieus Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από Tagima Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Stelios Sovolos Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Theodore Ziras « 1 2 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Theodore Ziras Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Wise_One Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Πάνος Μαλαχιάς Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από πρωτεύς Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις