Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: drinnn στις 18/11/09, 10:00για να βγάλεις καλό καθαρό καταρχήν ήχο θα πρέπει να ανοίξεις τον ενισχυτή σου μέχρι το σημείο που θα αρχίσει “σπάει” (παραμορφώνει) και από εκεί και μετά είναι θέμα γούστου1ον)Ποιος ειπε οτι για να παρεις καλα καθαρα πρεπει ο ενισχυτης να αρχισει να παραμορφωνει? Ισα ισα που τοτε τα καθαρα σου πανε περιπατο. Γράφω ΜΕΧΡΙ το σημείο που θα αρχίσει να παραμορφώνειΣυμφωνώ οτι οτι ενας 15W είναι πιο χρήσημος γιατι μπορει και να βγαλεις προβα, τζαμαρισμα,...Αλλα θα ξαναπω οτι αυτα που ειπα ειναι για τα χρηση στο σπίτι οπως ειναι και ο τίτλος του θέματος.
για να βγάλεις καλό καθαρό καταρχήν ήχο θα πρέπει να ανοίξεις τον ενισχυτή σου μέχρι το σημείο που θα αρχίσει “σπάει” (παραμορφώνει) και από εκεί και μετά είναι θέμα γούστου
νομίζω ότι αυτό που μένει είναι να πάρω σβάρνα τα guitar stores και να εμπιστευτώ το αυτί μου...thanks μάγκες!!!
ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???
Οχι ο F-30 δεν εχει τετοια δυνατοτητα. Footswitch λεει. Ο F-30 παντως ειναι πολυ ιδιαιτερος (boogie θα μου πεις...) ενισχυτης. Θελει ψαξιμο.Παντως οι Express ακομα και μεταχειρισμενοι δεν πεφτουν κατω απο 800-900 ευρω...Και λιγο λεω.
Τελος για 400 ευρω ενας μη δημοφιλης παικτης, ειναι ο epiphone blues custom 30. Τα καθαρα του εχουν επαινεθει, τα ημι βρωμικα επισης, πεταλια παιρνει οκ, 2Χ12 ειναι, τιμη φοβερη και ενισχυτης που νιωθεις και σηκωνεις τα λεφτα σου αφου τα κιλα ειναι κοντα στα 37? και αυτο με ελαφρια ηχεια της eminence. Επισης θεωρω οτι ειναι πολυ ομορφος!!! Απο τα αρχικα μοντελα εχει διορθωθει και ενα ψεγαδι στη σχεδιαση (κατι με μια αξια σε ενα πυκνωτη που εκαιγε μια ευαισθητη ασφαλεια η καπως ετσι)
Ξεκίνησε από math2014 « 1 2 ... 5 6 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Agriopaido « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από hammer « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από sotto Ενισχυτές
Ξεκίνησε από souf « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από sstavrin Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Koursaros Ενισχυτές
Ξεκίνησε από GiorgosVolos Ενισχυτές
Ξεκίνησε από sakis1000 « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από sakourtele Ενισχυτές