Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια και αναφερθηκε θελω να πω το εξης: μόλις έφτασε σπίτι μου μια παραγγελία απ΄το Banzai στην οποία είχα παραγγείλει Xicon MPP 0,1uF και 0,22u ...
Γενικώς απ'ότι κατάλαβα, θέλει δοκιμές... Δε πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από μια πεταλιέρα με mosfet, barber και ocd μέσα....ίσως και fuzz
πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι σνομπαρετε αυτους τους αξιοπρεπεις πυκνωτες και αυτους και αυτους και αυτους που εχουν καλη αποδοση, μικρο κοστος, και μικρο μεγεθος.
2) Αντικαθιστούμε το Tone capacitor από 10uF σε 1uF.
Παράθεση από: delus στις 18/02/11, 12:262) Αντικαθιστούμε το Tone capacitor από 10uF σε 1uF.Μήπως έβαζες και τους δύο, με ένα διακόπτη εκεί να επιλέγει, για αυτούς που θέλουν λίγα περισσότερα μπάσα.
edit: αν εχετε στο συρταρι σας τον OPA2134 δοκιμαστε τον αντι του TL082. Θα με θυμηθειτε.
...αλλα δεν εχω ιδεα τι σημαινουν τα VA, VB και+9V(T) στο παρακατω (Dr.Boogey) σχεδιο
μπορω να σου πω πως τα βαφω εγω αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστος η λαθος τροπος αλλα δεν εχω καποιο προβλημα και ειναι και καλο το αποτελεσμα.....
δηλαδη, 1. εκτυπωνεις τα γραμματα στο ειδικο χαρτι που μου εδειξες με εναν κοινο εκτυπωτη Inkjet2. κοβεις με το ψαλιδι τα γραμματα3. κολλας τα γραμματα πανω στο ηδη βαμμενο κουτι (πως τα κολλας?)4. περνας απο πανω διαφανο βερνικι, το οποιο κολλαει τα χαρτινα γραμματα (δεν π**αρωνει το χαρτι απο το βερνικι?)
Παράθεση από: trelamenos στις 19/02/11, 00:40...αλλα δεν εχω ιδεα τι σημαινουν τα VA, VB και+9V(T) στο παρακατω (Dr.Boogey) σχεδιο 9V είναι ο θετικός πόλος της μπαταρίας ή του τροφοδοτικού. VA και VB είναι λίγο χαμηλότερες τάσεις που προκύπτουν απο τις 100Ω αντιστάσεις σε σειρά. Στην πράξη σε ενδιαφέρει να ενώσεις όλα τα σημεία με το ίδιο όνομα μεταξύ τους.
αν καταλαβα καλα ολα τα Va ενωνονται σε ενα σημειο και δεν συνεχιζει κατι αλλο παραπερα. Σταματανε εκει. το ιδιο και στα Vb. ουσιαστικα το σχεδιο ειναι αυτο?
1. τι διαφορες εχουν οι carbon composition 0.25W αντιστασεις απο τις απλες carbon 0.25w και τις metal film 1%? εχω παρει ενα σετακι απο τα δυο τελειυταια ειδη (το πρωτο δεν υπηρχε) και δεν ξερω πιο να χρησιμοποιησω.
2. germanium transistors αντι για AC127 πηρα AC176 ποιες ειναι οι διαφορες τους? τα χαρακτηστικα τους ειναι ιδια εκτος απο τα αμπερ νομιζω. επισης υπαρχει καποιοσ τροπος να τα μετρησω χωρις hfeμετρο και πως? μαλλον τα επαιξε αυτο που εχω ...
Ξεκίνησε από dambo Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από UliRoth Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Unknown Artist Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από amfenster Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Μιχάλης13 Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από let me know 796 Συνεργασίες μελών
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από armagedon Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από David1 Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Βραζίλης Μουσικά νέα και συζητήσεις