Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.telegun.com/Ψαξε αυτον ειναι στη θεσσαλονικη.Αρκετα καλος...
Θα προτιμούσα να έδινα παραγγελία για κάτι συγκεκριμένο με τις δικές μου προδιαγραφές, παρά να ψάχνω στην αγορά μήπως και βρω αυτό που θα μου ταίριαζε.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: Κεφαλή γύρω στα 30 Watt μου φαίνονται ικανοποιητικά (“δια πάσαν χρήσιν” που λένε) είτε πρόκειται για εξάσκηση είτε για πρόβα είτε για live (στο ΟΑΚΑ θα πάρω μεγαλύτερο!)3 κανάλια: Ένα πεντακάθαρο, για να του φοράω μια καλή πεταλιέρα (δίχως να την επηρεάζει όσο και να αυξάνω το Volume), για να οργανώσω τους ήχους μουΈνα crunch κανάλι, που να λειτουργεί όπως οι μονοκάναλοι ενισχυτές (με Gain και Volume), για να παίζω καρφί στον ενισχυτή και να μπορώ να βγάλω ήχους άνευ εφέ στο στυλ από Rory Gallagher ως AC/DC (για πιο βρώμικα δεν το βλέπω, θα έχω και την πεταλιέρα για την ανάγκη)Ένα Lead / High Gain, τέλος πάντων ένα “τσιριχτό” κανάλι, για να φεύγουν και οι γάτες (αστειεύομαι )Κλασσικά Tone, Bass, Middle, Trebble + Presence (που μου αρέσει)Master Volume, για ολοκληρωτικό έλεγχοSend / Return Effects Loop, για EQ και όποιο άλλο πετάλι χρειαστεί (δεν το βλέπω αλλά ας υπάρχει η δυνατότητα)Line In, για να παίζω πλάι στο backtrack ή ακόμα και στο MP3Έξοδο ακουστικών, γιατί θα υπάρχουν και κάποιες δύσκολες στιγμέςΔυνατότητα επιλογής Boost, γιατί κάποια στιγμή θέλεις να βγεις μπροστά.Speaker Output 4 – 8 – 16 Ohm, γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τι καμπίνα θα καταλήξειςLine Out, για απευθείας σύνδεση με PA, αν και η κατάσταση με μικρόφωνο θεωρείται πιο “straight”?Footswitch, για επιλογή των καναλιών και του Boost
Το clean ειναι πεντακαθαρο και μου θυμιζει πραγματικα fender
Πανω κατω ετσι ειναι τα πραγματα, ποιο δυσκολο θα εβρισκα, να εχει τον ηχο που ακριβως θελεις το καθε καναλι παρα τα χαρακτηριστικα αυτα καθε αυτα.Ξερεις απο τεχνικης αποψης, ολοι οι λαμπατοι ενισχυτες ειναι πανω κατω μονοκαναλοι!!!Χωρις πλακα.Οκ λενε καναλια, αλλα ουσιαστικα μιλαμε για "επεκταση στο καθαρο/προσθεση gain stage/eq μεσω διακοπτων, ρελεδων κτλ" αντε για τους μερακληδες κατασκευαστες, παρακαμψη του bass mid treble του καθαρου για χαρη ξεχωριστου, ξεχωριστη ρυθμιση εντασης για καθε καναλι.
Ξεκίνησε από mystic Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Evangelos 123 « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από pegasus Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Crossroad Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από zebric Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από apressas Εφέ
Ξεκίνησε από AtticanSky Λοιπά
Ξεκίνησε από hmg Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Kosthrash Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από thetwin Μουσικά όργανα και εξοπλισμός