Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυσκολα βρισκεις μπασσο με 170 ευρω.αν το κανεις 250 κατι γινεται
Παράθεση από: Νιρβάνας στις 22/04/11, 22:54δυσκολα βρισκεις μπασσο με 170 ευρω.αν το κανεις 250 κατι γινεταιΜην το λες αυτο!http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbb500tbk_5string_ebass.htmΠεριμενο και αλλες γνωμες!
Παράθεση από: vaig3 στις 22/04/11, 23:44Παράθεση από: Νιρβάνας στις 22/04/11, 22:54δυσκολα βρισκεις μπασσο με 170 ευρω.αν το κανεις 250 κατι γινεταιΜην το λες αυτο!http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbb500tbk_5string_ebass.htmΠεριμενο και αλλες γνωμες!νταξ ρε φιλε ειπαμε μην παρεις μαρκα του θωμα παρε εκει κανενα που να ειναι international βλεπε squier $ epiphone
νταξ ρε φιλε ειπαμε μην παρεις μαρκα του θωμα παρε εκει κανενα που να ειναι international βλεπε squier $ epiphone
βασικά υπάρχει ο όρος international?
luthier κι αυτή?οι δικές της κιθάρες/μπάσα αξίζουν τίποτα ή είναι φάση θωμά ναούμ και να μην τις πλησιάσουμε ούτε αυτές?*και το offtopic συνεχίζεται...ας αναλάβει ένας διαχειριστής να βάλει τάξη *
Ξέρεις, όσο είσαι απόλυτος, δε πρόκειται να στεριώσεις διάλογο.
Κανείς δεν είπε να μή γίνονται ΚΑΘΟΛΟΥ αστεία, κανείς δεν είπε οτι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ θέματα. Απο την άλλη το "που και που" που αναφέρεις είναι ΤΕΡΜΑ υποκειμενικό. Θεωρώ, και διαψεύστε με αν κάνω λάθος, οτι υπάρχει μια μερίδα ανθρώπουν που χρησιμοποιεί λειτουργίες όπως "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη." ή "Εμφάνιση νέων απαντήσεων στα μηνύματά σας.". Και όταν μέσα στη μέρα βλέπω συνέχεια καινούργιες απαντήσεις με "περιττά" μηνύματα όπως λές και σύ καταντάει κουραστικό.
Το οτι σε κάποιους πίνακες είμαι "συντονιστής" (και όχι "Διαχειριστής" όπως μου απευθύνεσαι) δεν αναιρεί την ιδιότητα μου ως χρήστης. Και αν εσύ θεωρείς οτι μπορείς να κάνεις αστεία, αλλο τόσο εγώ σαν χρήστης μπορώ να κάνω υποδείξεις για την εύρυθμη λειτουργία χωρίς να θεωρείται οτι εκφράζω ΟΛΟΥΣ τους συντονιστές. Αλλη μια άσκοπη υπερβολή εκ μέρους σου.
Απο τη στιγμή όμως που δεν απαντάς στη βασική μου ερώτηση, δηλαδή το γιατί πρέπει να περιμένουμε απο τους συντονιστές να "καθαρίσουν" τα θέματα, δε πρόκειται να επιχειρηματολογήσω για τα 4-5 μηνύματα που αναφέρεις. Αν εσύ το θεωρείς λογικό όπου βρίσκει ο καθένας να κάνει τα αστεία του και τα offtopic του, με τη λογική οτι θα βρεθεί κάποιος καλοθελητής να τα καθαρίσει, δεν θα σου αλλάξω εγώ τη γνώμη.
Πόσες φορές μέσα στα περιττα μηνύματα που ξεπροβάλλουν σα τα ραπανάκια έχει γράψει κάποιος κάτι χρήσιμο και απο απροσεξία χάθηκε στο σβήσιμο του συντονιστή? Εμένα μου έχει τύχει. Ποιον κατηγορείς μετά για το σβήσιμο? Τον συντονιστή που είδε 5 βλακείες και δε πρόσεξε το χρήσιμο μήνυμα, ή αυτόν που τις ξεκίνησε? Και γιατί μετά ο συντονιστής να ακούσει το κράξιμο? Και γιατί μετά αυτός που έγραψε το κάτι χρήσιμο να ξαναγράψει? Επειδή βασιζόμαστε όλοι στη καλή θέληση?
Αυτο τι ειναι εξυπναδα? ?
And, here we go... :/
Ξεκίνησε από grhgorhs « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Joe Santriani Αθλητισμός
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός Τα νέα του Ράδιο Κιθάρα
Ξεκίνησε από profsokin « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Αλκιβιάδης Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από giannis70 Εφέ
Ξεκίνησε από Blacksheepιος « 1 2 » Μπάσο
Ξεκίνησε από philip the great Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από mitsakos_18 Μπάσο
Ξεκίνησε από metalman Ενισχυτές