Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανδριανέ το παληκάρι είπε (δυστυχώς) ότι δε δουλεύει ούτε με μπαταρία οπότε αλλού μοιάζει να είναι το πρόβλημα. Μύρισε και καμμένο ... Και είναι και smt αν δεν κάνω λάθος (του είπε και ο φίλος του ότι έχει "εκσυγχρονισμένη" και "δύσκολη" πλακέτα). Δύσκολα (αλλά ίσως όχι και ακατόρθωτα) τα πράγματα μου φαίνονται.
.. επίσης όταν λέω εξελιγμένη πλακέτα εννοώ ότι οι ελάχιστες κολλήσεις φαίνονται στο πίσω μέρος, οι αντιστάσεις δεν είναι οι κλασσικές κυλινδρικές με το χρωματικό κώδικα αλλά χωνευτές στην πλακέτα και έχει και ένα σωρό ολοκληρωμένα!!!
.. δοκίμασα στο δικό μου TL-2 να βραχυκυκλώσω σε ζευγάρια τις 4 επαφές του button για να δώ ποιό ζευγάρι ενεργοποιεί το εφέ. Αφού το βρήκα πήγα και έκανα το ίδιο και στου Melman4 αλλά δεν έγινε τίποτα. Άρα συμπεραίνω ότι το πρόβλημα βρίσκεται ανάμεσα από τροφοδοσία και διακόπτη. .. Καμία ιδέα παιδιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ανδριανέ για την άμεση απάντηση. Λοιπόν, δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποιο τρανζίστορ. Αυτό που βρήκα όμως είναι ένα NEC 3SNU ρελέ. Δεν μπορώ όμως απ'ότι βλέπω να το αφαιρέσω αν δεν το unsolder απο την πλακέτα. Που και αυτό δεν μου είναι εφικτό λόγω κολλητηριού! Επίσης με ανησύχησε κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση να σκάσει δίοδος; βλέπω την D1 (η οποία είναι τετράγωνη σαν ολοκληρωμένο) με κάπως αλλοιωμένο το εξωτερικό της. Μπορεί να ευθύνεται αυτό σε τίποτα;
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Melman4, χαίρομαι που φτιάχτηκε και τόσο φθηνά μάλιστα.
ωρες ωρες σκεφτομαι οτι χωρις τον adr1nos το φορουμ θα ηταν πολυ πιο φτωχό...απο την αλλη χαιρομαι για το γεγονος πως ενα τετοιο θεμα ανεπτύχθη χωρις κανενα ίχνος ειρωνείας η στασης τα ξέρω ολα οπως συμβαίνει σε αλλα φορα(γενικα μιλαω)happy end...μια χαρα
Χαίρομαι κι εγώ για το happy end. Αν σου περισσέψουν μερικά Ευρώ ΄ψώνισε ένα One Spot (Visual Sound) να ησυχάσεις
Ξεκίνησε από darkn1ck « 1 2 3 » Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Snowy Εφέ
Ξεκίνησε από Ogun-Sotis Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από monmarios Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από kaloferis Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από Nicos_metal Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Nikolas66 Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από ESPfan « 1 2 » Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από vaig3 Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Xtasy Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές