Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω αρχικά μια ερώτηση...το έχεις πάρει ή σκοπεύεις να το πάρεις; Γιατί αν δεν το έχεις πάρει ακόμα πάρε αυτό http://www.ebay.com/itm/New-Promotions-Guitar-to-USB-Interface-Link-Audio-Cable-PC-MAC-Recording-Adapter-/350497673107?pt=Guitar_Accessories&hash=item519b4a0f93 που θα σου βγει γύρω στα 10 ευρώ (γλυτώνεις 20 ευρώ δηλαδή) και είναι ακριβώς το ίδιο με το Behringer, μάλιστα δέχεται απροβλημάτιστα τους drivers του τελευταίου
δεν μπορω ομως να παρω αυτο που μου προτεινεις καθως θα κανω μαζικη παραγγελια απο τον Θωμαν.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι η προταση σου ειναι καλυτερη?
Παράθεση από: RandomHero στις 20/05/12, 15:04δεν μπορω ομως να παρω αυτο που μου προτεινεις καθως θα κανω μαζικη παραγγελια απο τον Θωμαν.Tι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Γιατί να πάρεις το Behringer που κοστίζει 29 Ευρώ και να μην πάρεις αυτό που σού λέει ο metalmike από το ebay, άσχετα αν θέλεις να παραγγείλεις και άλλα πράγματα από τον Thomann...; ΠαράθεσηΤι σε κανει να πιστευεις οτι η προταση σου ειναι καλυτερη?Εεε... το γεγονός ότι είναι ουσιαστικά το ίδιο interface 20 Ευρώ φτηνότερο...
ενταξει μπορει να εχιες δικιο,αλλα με τον θωμαν γλυτωνω μεταφορικα.Ενταξει εχιες δικιο αλλα το ιδιο δεν κανει?εγω απλα ρωταω αν μπορω μεσω καποιου προγραμματος να κανω αυτο που θελω και αν μπορω ποιο προγραμμα να χρισημοποιησω.
θελω να ηχογραφω τα δικα μου κομματια.Να βαζω μεσα 2 η περισσοτερες κιθαρες και να ηχογραφω απο πανω τους.Με ποιο προγραμμα μπορω να το κανω αυτο?
Παράθεση από: RandomHero στις 20/05/12, 15:20ενταξει μπορει να εχιες δικιο,αλλα με τον θωμαν γλυτωνω μεταφορικα.Ενταξει εχιες δικιο αλλα το ιδιο δεν κανει?εγω απλα ρωταω αν μπορω μεσω καποιου προγραμματος να κανω αυτο που θελω και αν μπορω ποιο προγραμμα να χρισημοποιησω.Προγράμματα υπάρχουν ένα σωρό για αυτό που θέλεις. Ψάξε για ένα recording software όπως π.χ. Audacity (το οποίο απ' ό,τι ξέρω είναι δωρεάν), Cubase, Adobe Audition, Cakewalk, Propellerhead Reason, Ableton Live, n-track Studio κλπ. Απλά αυτό που λέμε είναι ότι δεν σε συμφέρει να πάρεις το Behringer, εκτός και αν χωρίς αυτό το συνολικό κόστος της παραγγελίας σου από τον Thomann πέφτει κάτω από τα 300 Ευρώ και επομένως επιβαρύνεσαι με τα μεταφορικά. Αν η παραγγελία σου είναι ακόμα πάνω από 300 Ευρώ, τα μεταφορικά τα γλυτώνεις έτσι κι αλλιώς.
Παράθεση από: Απόλλων στις 20/05/12, 15:45Παράθεση από: RandomHero στις 20/05/12, 15:20ενταξει μπορει να εχιες δικιο,αλλα με τον θωμαν γλυτωνω μεταφορικα.Ενταξει εχιες δικιο αλλα το ιδιο δεν κανει?εγω απλα ρωταω αν μπορω μεσω καποιου προγραμματος να κανω αυτο που θελω και αν μπορω ποιο προγραμμα να χρισημοποιησω.Προγράμματα υπάρχουν ένα σωρό για αυτό που θέλεις. Ψάξε για ένα recording software όπως π.χ. Audacity (το οποίο απ' ό,τι ξέρω είναι δωρεάν), Cubase, Adobe Audition, Cakewalk, Propellerhead Reason, Ableton Live, n-track Studio κλπ. Απλά αυτό που λέμε είναι ότι δεν σε συμφέρει να πάρεις το Behringer, εκτός και αν χωρίς αυτό το συνολικό κόστος της παραγγελίας σου από τον Thomann πέφτει κάτω από τα 300 Ευρώ και επομένως επιβαρύνεσαι με τα μεταφορικά. Αν η παραγγελία σου είναι ακόμα πάνω από 300 Ευρώ, τα μεταφορικά τα γλυτώνεις έτσι κι αλλιώς.το χρειαζομαι για να συμπληρωσω τα 300 οντωςαλλα και το αλλο απο το ebay θα εχιε και μεταφορικα σιγουρα οποτε ειναι σαν να παιρνω το behringer αλλα με 10 ευρω εκπτωση περιπου
λογικά θα μπορέσεις να κάνεις κάποια βασικά πράγματα....όχι με πολλά τρακς φυσικά...αν δεις και δεν τραβάει πας για upgrade
Καλησπέρα!Audio Software εννοεί προγράμματα τύπου Cubase, Reaper κτλΟι ρυθμίσεις δεν σου βγαίνουν αν κάνεις δεξί κλικ στο "ηχειάκι" των windows κάτω δεξιά και πας στις "Συσκευές Εγγραφής"?
Αυτό εδώ είναι Audio Software?http://www.behringer.com/EN/tracktion/index.aspxλέει ότι το δίνουν δωρεάν.http://www.behringer.com/EN/Products/UCG102.aspx
Ναι, είναι απλά έρχεται δωρεάν με κάποιες συσκευές, δεν ξέρω αν έρχεται με την δική σου.Αν όχι, στο δεύτερο link που παρέθεσες, κατέβασε το Audacity, θα σου κάνει μία πρώτη δουλειά, ώστε να αρχίσεις να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα.
Να βγω λίγο εκτός topic. Αν αγοράσω κι εγώ αυτό το interface τα ηχεία που συνδέονται? Στην έξοδο ακουστικών του interface ή στην on board κάρτα ήχου του PC?
Ξεκίνησε από themos Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από zeromancer Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από TheEnd Ενισχυτές
Ξεκίνησε από behindthemask Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από george-kap Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από theblind Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από ParadiseCityGR Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από kkmspm (φλουτσ) Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από tallos Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από kotsos.a Ηχογραφήσεις και Στούντιο