Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλα θελω εναν λαμπατο που να μην χρωματιζει καθολου τον ήχο, να έχει καλα βρώμικα απο μόνος του και να είναι και σε καποιο budget που να είναι στις δικες μου δυνατοτητες..
Επίσης στο κομμάτι που ανέφερα του bon Jovi εννοώ ότι επειδή παίζουμε και διασκευές δεν μπορώ να έχω εναν ήχο.. Ας πουμε παίζουμε you give love a bad name, are you gona go my way, back in black, wherever i may roam.. Διαφορετικοι ηχοι με διάφορες χρήσεις εφέ..
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον zeoy σε αρκετά σημεία.Καταρχήν, με έναν καλό λαμπάτο παίζεις πολλά από τα τραγούδια που αναφέρεις. Αν και καταλαβαίνω την αρρώστια του να είναι ακριβώς ο ήχος στο 100% (που δεν θα είναι όσο και να κοπανιέσαι ) δεν είσαστε tribute band και δεν υπάρχει λόγος. Άλλωστε, το you give love a bad name δεν θέλει συγκεκριμένο ενισχυτή όσο εφέ (λογικά η Hd500 τα έχει). Βέβαια, μέχρι κι ο ίδιος ο Sambora σε πολλά lives παίζει απλά με gain και Wah (intro και σόλο). Το back to black επίσης δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο που δεν θα στο δώσει ο λαμπάτος με ένα αξιοπρεπέστατο overdrive ή έστω ένα overdrive πετάλι. Και πάει λέγοντας... Τώρα στο δεύτερο σκέλος που αναφέρει ο zeoy θα διαφωνήσω υπό την έννοια πως έχεις ήδη την πεταλιέρα. Οπότε μιας και παίζετε διασκευές, δεν υπάρχει λόγος να φτιάξεις πεταλιέρα, την στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχουν χρήματα στην άκρη. Οπότε επανέρχομαι στον λαμπάτο και σύνδεση της πεταλιέρας με 4C. Και κάνεις τα πάντα (και φυσικά δεν σε νοιάζει αν δεν είσαι 100% αναλογικός, δεν είναι αυτός ο σκοπός σου άλλωστε). Όσο για τα joyo, επειδή το έχω χρησιμοποιήσει καρφί σε κονσόλα, πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ακούει μέχρι και στις δυναμικές λες και είναι ενισχυτής. Αλλά αφού έχεις ήδη την πεταλιέρα (που είναι και από τις καλύτερες στην αγορά) και διαθέτει αρκετά cab sims, γιατί να μπλέξει? Ας σου προτείνουν όμως και οι πιο έμπειροι του forum...
Αν π.χ. μπεις στο return jet city ακολουθει...ολοκληρο το bass mid treble του ενισχυτη και αλλο ενα gain stage πιθανα...Θα σου προτεινα να το ψαξεις λιγο.
Ξεκίνησε από Symeon Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από holliday Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από ax1ss Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Mean « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από vagtanplan Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Stb Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Tasos_G « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από Starrider Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από GuitarMod Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από GVen Μαγνήτες και ηλεκτρικά