Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλό! Το "σόλο" του Gers είναι αδύνατο να αναπαραχθεί (ούτε και ο ίδιος δεν ξέρει τι παίζει) αλλά το πλησίασες εντυπωσιακά καλά. Δεν σου βγήκαν καλά οι αρμονικές στην αρχή (είναι και θέμα τύχης), το πιο πιθανό έιναι το σόλο στο δίσκο δεν είναι "one take" και οι αρμονικές που ακούμε είναι το καλύτερο αποτέλεσμα μετά από πολλές προσπάθειεςΆψογος στο σόλο του Murray, εκτός από κάτι ανοιχτές χορδές που δεν κάνεις mute.Παιχτικά το έχεις, ώρα να αναβαθμίσεις το πως ηχογραφείς. Unistall το audacity , πάρε ένα DAW της προκοπής, και αφιέρωσε λίγο χρόνο στο πως να ηχογραφείς κιθάρα, eq., mixing, κτλπ (δεν είναι τίποτα το δύσκολο). Ο raw ήχος της κιθάρας σου είναι πολύ καλός αλλά το mix με το backing track είναι επιπέδου audacity
Καλησπέρα κι από μέναΤο κομμάτι δεν το ήξερα. Αυτό που έγραψες αδικείται από το γεγονός ότι είναι εκτός πλαισίου. Πιστεύω κι εγώ πως αν ήταν σωστά βαλμένο (με λίγο eq και comp) μες στη μίξη θα ακουγόταν πολύ πιο πλήρες. Από άποψη παιξίματος είναι πάρα πολύ καλό και - νομίζω - πειστικό ως προς το πρωτότυπο.Για το θέμα του DAW προσωπικά είμαι ακόμα με XP και Cubase 3.1, αλλά εγκατέστησα το Cakewalk by Bandlab και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον (έχω βέβαια αρκετή προϋπηρεσία στις παλιές εκδόσεις του Cake). Είναι δωρεάν ακόμα νομίζω (έχω καιρό να το ανοίξω) και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που θα χρειαστείς ή θα μπεις στον κόπο να εξερευνήσεις. Θα χρειαστείς και μια στοιχειώδη εξωτερική καρτούλα ήχου φυσικά, αν δεν έχεις ήδη.
Ξεκίνησε από The Guitarist « 1 2 3 4 » Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από Alessandros Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από gers Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από blackie Διασκέδαση
Ξεκίνησε από philip the great Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Eddie~Maiden Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από panixgr Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Stratos VR Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από konanos Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές