Κοιτάζοντας το post σου και τις υπογραφές σου (περιμένοντας μέχρι να κατέβει το κομμάτι) περίμενα ότι θα άκουγα κάτι κοντινό σε Pink Floyd, ψυχεδελικό μα και μελωδικό συνάμα (σίγουρα πρωτοποριακό) .. Κάτι το οποίο θα με ταξίδευε.. Ακούγοντας βέβαια το wah στην αρχή κατάλαβα ότι είχα λαθέψει

..
Το κομμάτι είναι συμπαθητικό σαν σύνθεση.. Εμένα μου θύμισε Tool σε αρκετά σημεία αλλά οι ρυθμικές είναι αδικαιολόγητα πίσω στη παραγωγή.. Κάτι που με χάλασε να σου πω την αλήθεια, γιατί κόβει αυτή τη "τσαντίλα" από το κομμάτι.. Στα προτερήματα της σύνθεσης είναι το ομαλό flow των ιδεών και τα καλοπαιγμένα μέρη.. Δεν θέλω να το παίξω αυλικός και να σου πω μόνο καλά λόγια, οπότε περνάμε στο δυσάρεστο σημείο

.. Τι δεν μου άρεσε.. Η εισαγωγή με τα 4 ανοιχτά hi-hat ακούγεται παιδική (εκτός αν σε λένε Maiden ή Psychotic Waltz

).. O τραγουδιστής ακούγεται λίγο σαν να βαριέται (ή σαν να έχει πει το κομμάτι 30 φορές μέχρι να πάρει το τελικό take).. Επίσης λείπει ένα δυνατό σημείο αναφοράς (ένα refrain αν θες).. Ένα σημείο που θα σε κερδίσει..
Η γενική μου εντύπωση είναι ότι το κομμάτι είναι καλό αλλά μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να το ακούσει παραπάνω από 5 φορές σε αυτή του την μορφή.. Πιστεύω ότι θα του πήγαινε αν προσπαθήσετε να το κάνετε λιγάκι πιο δυναμικό (και πιστεύω ότι δεν απέχει και πολύ από το στυλ σας αλλιώς δεν θα είχατε τα pinch harmonics στα riffs

).. Αρκετά καλή προσπάθεια πάντως..
Υ.Γ.: Είμαι πολύ ψείρας και απαιτητικός στα demos.. Συγνώμμη αν ακούγομαι κάπως τραχύς

..