Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πω το British steel για τη συνολική του επιρροή στο είδος.Κορυφαία παραγωγή,τραγουδάρες και φυσικά το απόλυτο χέβι μέταλ εξώφυλλο.
Accept, AC/DC, Hellowin, etc etc etc...BTW απο Judas για μένα : - Rocka Rolla- Sad Wings of Destiny <---- οι βάσεις των Maiden και του μεταγενέστερου μέταλ- Hero Hero <----- ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ- Sin after Sin <-- φοβερόΠολύ καλό και το Screaming for vegeance ... απο κει και έπειτα .... δυστυχώς ....
Λεπον1986 agent orange sodom (αν και στην πορια βγαλαν πολυ καλυτερους δισκους)
Ναι το '89 εννοω.Γενικα αν παρακολουθισεις τα ποστ μου,θα παρατιρισεις μια αστοχια να πατισω σωστα νουμερα/γταμματα.Οχι,δεν ειμαι δισγραπτικος Αγραματος μπασιστας ειμαι με δαχτυλα λιγο πιο "σαν καροτα" απο οσο θα επρεπε Παραυτα,οντως το αλμπουμ που χαρακτιριζει εκεινη την εποχη ειναι το british steel.Και οσο το σκεφτομαι,με επιβεβαιωνω και πιο πολυ.Γενικα πολλες δισκαρες τοτε
αν και thrasher κατ'ουσίαν, θα έλεγα οτι ο καλύτερος μεταλ δίσκος του 80 ήταν το "Into Glory Ride" των Manowar. Οι μελωδίες του ήταν απο άλλον πλανήτη... ή μάλλον εποχή... Το πιο εκρηκτικό μείγμα έμπνευσης, λυρισμού, ωμότητας, απλότητας, ουσίας, συναισθήματος, άρτιας εκτέλεσης, ΦΟΒΕΡΟΥ ΜΠΑΣΟΥ, με λίγες δόσεις, ελάχιστες ροκ και πάνκ (λόγω ross the boss).... απλά μαγικό...
Παράθεση από: panixgr στις 04/04/18, 21:42αν και thrasher κατ'ουσίαν, θα έλεγα οτι ο καλύτερος μεταλ δίσκος του 80 ήταν το "Into Glory Ride" των Manowar. Οι μελωδίες του ήταν απο άλλον πλανήτη... ή μάλλον εποχή... Το πιο εκρηκτικό μείγμα έμπνευσης, λυρισμού, ωμότητας, απλότητας, ουσίας, συναισθήματος, άρτιας εκτέλεσης, ΦΟΒΕΡΟΥ ΜΠΑΣΟΥ, με λίγες δόσεις, ελάχιστες ροκ και πάνκ (λόγω ross the boss).... απλά μαγικό...Θα συμφωνήσω, ιδιαίτερα δημιουργικοί, καταπληκτικές μελωδίες και καλλιτεχνική έμπνευση από άλλον πλανήτη!
Ξεκίνησε από ερεβος « 1 2 3 » Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
Ξεκίνησε από Joevaicci « 1 2 3 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Son of the sun « 1 2 3 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από drummer_boy « 1 2 3 4 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από sl@yer21 Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από B.C. Rich Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Neikos « 1 2 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από xarris21 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από riffs and solos Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές